fbpx
X
← Terug naar cases

Klant uitgelicht: Cirex

Cirex | Felloo

Cirex

Cirex is één van de grootste ‘verloren wasmodel’-gieterijen ter wereld. Cirex produceert hoogwaardige componenten welke worden toegepast door alle vooraanstaande mondiale OEM-’s in de automobiel, proces- en machinebouw industrie. Cirex heeft een vestiging in Almelo en een vestiging in Tsjechië. Het accent bij Cirex ligt meer op de grotere series. Cirex CZ is gespecialiseerd in de productie van kleinere aantallen.

Cirex heeft gekozen voor de Cloud Desktop oplossing van Felloo om zo Cirex te ontzorgen. De Felloo Cloud Desktop oplossing wordt uitgerold over meer dan 100 werkplekken in zowel Almelo als de vestiging in Tsjechië. Alle klantspecifieke en -generieke applicaties worden vanuit een Cloud Desktop omgeving aangeboden. Financieel- en IT-directeur Hans Alferink heeft een duidelijke visie over de inrichting van kantoorautomatisering binnen Cirex. Felloo heeft na een uitgebreid keuzetraject deze visie van Cirex perfect ingevuld. Cirex maakt, na het advies van Felloo, gebruik van het volgende:

  • Cloud Desktop: overal en altijd toegang tot de werkplek en applicaties.
  • Vereenvoudigd beheer: alle beheertaken van de ICT-omgeving worden uitgevoerd door Felloo, waardoor de ICT-coördinatoren van Cirex zich kunnen richten op functioneel- en applicatiebeheer.
  • Training: alle medewerkers van Cirex hebben een training gevolgd bij Felloo over het werken met Werkplek Online en daarmee ook alle nieuwe software.