Cloud Beveiliging

Beveiliging is binnen bedrijven erg belangrijk. Niet alleen binnen de cloud moeten alle bestanden zo goed mogelijk beveiligd zijn, maar ook daarbuiten moeten alle processen geoptimaliseerd zijn. Een belangrijk punt daarbij is de koppeling tussen beide. Door beveiligingssystemen te combineren en te integreren in het bedrijfsproces kan je altijd en overal veilig blijven werken.

Beveiliging in de cloud integreren.

De beveiliging van de cloud is de laatste jaren qua techniek met sprongen vooruit gegaan. We zijn het gewend om beveiliging op locatie aan te sturen, maar de cloud maakt het mogelijk verschillende installaties aan elkaar te koppelen hierdoor ontstaan er niet alleen meer mogelijkheden, ook het overzicht en bedieningsgemak is flink verbeterd. Doordat het Security Mangement Systeem van Felloo webbased is. Is het niet langer nodig om de software lokaal te installeren; dit kan namelijk in de cloud. Hierdoor kan het systeembeheer uitgevoerd worden vanaf iedere werkplek, waar dan ook ter wereld. Dat zorgt voor kostenbesparing en efficiëntie.

All-in-one beveiliging.

Inbraakdetectie aan de hand van IP, realtime videobeelden  bij incidenten met behulp van videosurveillance, toegangscontrole met behulp van kaartlezer technologieën, tijdregistratie voor effectieve managementrapporten en zelfs parkeermanagement. Wij geloven in all-in-one partner op het gebied van beveiliging, één aanspreekpunt voor alle systemen maakt beveiliging namelijk eenvoudiger en daardoor veiliger.