fbpx
X

Felloo lanceert de Felloo Academy

In de afgelopen maanden zijn er grote stappen gezet voor de Felloo Academy, een opleidingstraject van meerdere maanden waar nieuwe medewerkers kennis maken met de wereld van ICT, communicatie &  het reilen en zeilen binnen en buiten Felloo. Door de eerste maanden ons met name te richten op het trainen en opleiden verwachten we ons goed te kunnen aanpassen aan de snelle ontwikkelingen van deze tijd, daarnaast is het creëren van een werkomgeving waar medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen de hoogste prioriteit.

Intern ligt de focus de focus van de Felloo Academy op de processen, het kennismaken met de verschillende teams van service tot accounts en het opbouwen van inhoudelijke kennis over alle services en producten die Felloo te bieden heeft. Deze trainingen worden gegeven door gespecialiseerde collega´s met behulp van externe specialisten.

Extern bezoeken we tijdens de Felloo Academy partners en leveranciers. Deze bezoeken duren meestal minimaal een dag en bestaan uit een leuke kennismaking met het bedrijf en toekomstige contactpunt, een rondleiding en een aansluitende training.

En we zijn van start! Per 1 November is de eerste groep van start gegaan. In de aankomende maanden houden we je graag via onze Social Media kanalen (LinkedIn, Facebook) op de hoogte van alle ontwikkelingen.