Is Follow-me en MyQ de toekomst van kantoor printing?

Anno 2019 zijn kantoorprinters, digitale kopieerapparaten en multifunctionels een onmisbaar onderdeel in het bedrijfsproces. Voor bedrijven en organisaties zijn verbeteringen in productiviteit, klanttevredenheid en winstgevendheid namelijk aan de orde van de dag. Toch zijn er nog genoeg ontwikkelingen in de printing sector die winst op kunnen leveren voor jouw onderneming zoals Follow-me printing en MyQ.

Follow-me printing

Follow-me software zorgt ervoor dat documenten op een lokale server of in de cloud worden opgeslagen. Vanaf deze locatie kan de printopdracht vanaf iedere aangesloten printer worden uitgevoerd. Op deze manier kan een af te drukken document opgehaald worden bij elke printer aangesloten op het netwerk.

MyQ

MyQ is een oplossing die printen en scannen eenvoudiger maakt. Dankzij de applicatie breng je eenvoudig de documentstroom binnen organisaties in kaart. Printen en scannen wordt zo nog efficiënter. Wanneer er een printtaak wordt gegeven, houdt de machine het document net zolang vast totdat de gebruiker zich inlogt op de machine. Met Managed Document Services heeft de IT-afdeling minder taken en verklein je tegelijkertijd de ecologische voetafdruk van de organisatie.