Het ICT bedrijf voor betrouwbare kantoorautomatisering in de regio Groningen.

Zoekt u een onafhankelijk service bedrijf in ICT infrastructuur oplossingen in regio Groningen? ICT bedrijf Felloo is een snelgroeiende organisatie in de wereld van ICT infrastructuur. Door onze focus op het totaalplaatje en sterke support zijn wij voor veel partijen in Noordoost Nederland de ideale partner tijdens de digitale transformatie van de samenleving. Als IT bedrijf brengen we behoeftes en wensen vanuit de organisatie in kaart en geven we vanuit onze visie advies op de lopende IT processen. Zo komen we tot een totaaloplossing voor de werkplek van de toekomst, cloud telefonie oplossingen, printing, internetverbindingen en de beveiligiing van pand en software systemen.

Maak kennis met de cloud in het ICT Experience Center.

Als Twents bedrijf snappen wij dat je ICT dienstverlening moet beleven, je wil immers weten wat het jouw kan opleveren. In een snel veranderende wereld wordt het steeds lastiger om competitief te zijn dan wel blijven. ICT oplossingen hebben veel bedrijven echter lang vooruit geschoven. Wij geloven dat de successen en de groei van organisaties, bedrijven en instellingen afhankelijk is van de focus op kern activiteiten, het optimaliseren van processen en werken vanuit het oogpunt van de klant. Tijdens onze interactieve sessies laten wij je zien hoe je met behulp van de allerlaatste software technologieën kan werken, zodat je meer kunt doen in minder tijd.

De Felloo experience is een hand-on sessie over de ins en outs van de wereld van Microsoft 365 en de daarbijhorende applicaties; Office, Sharepoint, Team en Skype for Business. Wij dagen organisaties uit om samen aan de slag te gaan op je eigen devices, om zo te ervaren hoe innovatie leidt tot beter teamwork en verhoogde productiviteit. Samen werken is samen communiceren, we bespreken bestaande issues en behandelen deze met nieuwe technieken zodat we sterker de toekomst tegemoet gaan.

Vanuit Groningen ben je in anderhalf uur in ons experience center in Almelo.