Het ICT bedrijf voor betrouwbare kantoorautomatisering in de regio Leeuwarden.

Zoekt u een onafhankelijk service bedrijf in ICT infrastructuur oplossingen in regio Leeuwarden? ICT Bedrijf Felloo loopt al enkele jaren voorop als het gaat om ICT infrastructuur. Vanuit ons kantoor faciliteren wij professionele, betrouwbare ICT dienstverlening voor partners door het gehele land, van Leeuwarden tot Eindhoven. Van Almelo tot Amsterdam. Wij geloven in een totaaloplossing voor de gehele IT-dienstverlening, dit doen we door alle mogelijke software en hardware te integreren in het bedrijfsproces, of het nou gaat om telefonie, werkplekken, beveiliging, printing of een betrouwbare internetverbinding.

Maak kennis met de cloud in het ICT Experience Center.

Als Twents bedrijf snappen wij dat je ICT dienstverlening moet beleven, je wil immers weten wat het jouw kan opleveren. In een snel veranderende wereld wordt het steeds lastiger om competitief te zijn dan wel blijven. ICT oplossingen hebben veel bedrijven echter lang vooruit geschoven. Wij geloven dat de successen en de groei van organisaties, bedrijven en instellingen afhankelijk is van de focus op kern activiteiten, het optimaliseren van processen en werken vanuit het oogpunt van de klant. Tijdens onze interactieve sessies laten wij je zien hoe je met behulp van de allerlaatste software technologie├źn kan werken, zodat je meer kunt doen in minder tijd.

De Felloo experience is een hand-on sessie over de ins en outs van de wereld van Microsoft 365 en de daarbijhorende applicaties; Office, Sharepoint, Team en Skype for Business. Wij dagen organisaties uit om samen aan de slag te gaan op je eigen devices, om zo te ervaren hoe innovatie leidt tot beter teamwork en verhoogde productiviteit. Samen werken is samen communiceren, we bespreken bestaande issues en behandelen deze met nieuwe technieken zodat we sterker de toekomst tegemoet gaan.

Vanuit Leeuwarden ben je binnen twee uur in ons experience center in Almelo.