Experience Center

De Felloo Experience is een hands-on sessie waarbij je zelf alle mogelijkheden van Microsoft 365 ervaart en de daarbij behorende applicaties zoals; Office, Sharepoint, Teams en Skype for Business. Wij dagen organisaties uit om samen aan de slag te gaan met eigen devices, om zo te ervaren hoe innovatie leidt tot beter teamwork en verhoogde productiviteit. Samen werken is samen communiceren. Wij bespreken bestaande issues en behandelen deze met nieuwe technieken zodat wij sterker de toekomst tegemoet gaan!

Challenge the Cloud. Challenge Felloo. Challenge us

Felloo Microsoft 365

In een wereld die continu verandert is het een steeds grotere uitdaging om competitief te zijn, maar vooral te blijven. Wij geloven dat de successen en de groei van organisaties, bedrijven en instellingen afhankelijk is van focus op kern activiteiten, het optimaliseren van processen en werken vanuit oogpunt van de klant.

Tijdens onze interactieve sessies laten wij je zien hoe je met behulp van de allerlaatste Microsoft 365 technologien jouw organisatie slimmer en effectiever kunnen laten werken, zodat je meer kunt doen in minder tijd. Een hands-on sessie waarbij je zelf alle mogelijkheden van Microsoft 365 ervaart.

Demo aanvragen

Ontdek de voordelen van:

Microsoft Teams
Microsoft Sharepoint
Microsoft Dynamics
Microsoft Azure
Microsoft Teams

Microsoft Teams


Breng samenwerken naar een nieuw niveau met Microsoft Teams. De applicatie die collega´s verbonden houdt, zelfs als ze zich op verschillende locaties bevinden. Chatten in privé of groepsverband, makkelijk bestanden delen en de mogelijkheid om samen in dezelfde bestanden te werken.

Online vergaderopties, conference calls, te gebruiken op elk device. En complete integratie met andere Office 365-apps. Kers op de taart: End-to-end encryptie op bedrijfsniveau.

Meer informatie

Microsoft Sharepoint

Microsoft SharePoint


Microsoft SharePoint biedt een veilige plek voor het organiseren van informatie. Bestanden opslaan, bewerken, delen én synchroniseren vanaf ieder apparaat. Met Microsoft SharePoint kun je werken zoals jou het uitkomt, online of offline. SharePoint kent vele functionaliteiten, hierdoor is het niet in één uitleg te vatten wat nou precies de mogelijkheden zijn.

We leven in een nieuwe tijd waar medewerkers plaats onafhankelijk kunnen (samen)werken. Microsoft SharePoint kan hier een belangrijk hulpmiddel in zijn. Bekijk snel de alle mogelijkheden.

Meer informatie

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics


Microsoft Dynamics is een verzameling zakelijke apps voor verschillende bedrijven. De basis van het pakket, dat eerder Microsoft Dynamics CRM heette, is het centraal opslaan en beheren van de gegevens van relaties en klanten. Daarnaast is de software uitgebreid met functies die je bedrijfsprocessen op het gebied van marketing, verkoop en services optimaliseren.

Ben jij al bezig met digitale transformatie? Of weet je niet waar te beginnen? Microsoft Dynamics kan een perfecte uitkomst voor jou bieden. Dynamics bevat apps in de Cloud die zijn gebaseerd op ERP, CRM, Office 365 én Business Intelligence software.

Meer informatie

Microsoft Azure

Microsoft Azure


Met Microsoft Azure neem je je volledige ICT af uit de Cloud. Je hebt zelf geen omkijken meer naar het beheer van de infrastructuur. Microsoft zorgt ervoor dat het platform beschikbaar en veilig is, zodat jij je volledig kunt richten op je core-business. Microsoft Azure is er voor alle ontwikkelaars en IT professionals. Azure biedt namelijk toegang tot honderden diensten met uitstekende tools voor applicatieontwikkeling.

Met Azure ben je niet alleen flexibeler, je werkt ook een stuk sneller waardoor je veel geld zult besparen. Zet ideeën om in oplossingen met meer dan 100 services voor het bouwen, implementeren en beheren van toepassingen; in de cloud, on-premises en aan de rand, met de tools en frameworks van uw keuze.

Meer informatie

IT & ICT consultancy

Het doel van onze IT & ICT consultancy diensten is simpel; wij willen ervoor zorgen dat klanten door middel van onze dienstverlening maximale waarde halen uit ICT. Wij doen dit door uitgebreid advies te geven aan klanten hoe hun ICT het beste kan bijdragen aan het behalen van hun operationele-, en strategische doelstellingen. ICT heeft immers altijd meerdere doelstellingen. Het moet medewerkers ondersteunen in hun werk

en het moet voor klanten makkelijker worden om zaken met je te doen. Het moet processen efficiënter maken en last but not least: ICT moet zo flexibel zijn dat het zich kan aanpassen aan iedere organisatieverandering. Hier staan wij voor en dit willen wij samen met onze klanten bereiken.

Demo aanvragen
Uitgevoerd door ware specialisten

Na jaren ervaring kunnen we stellen dat Felloo inmiddels specialist is in IT & ICT consultancy. Of klanten nou op zoek zijn naar een partij die kan voorzien in een uitgebreid IT advies of naar een partij die ervoor zorgt dat de ICT binnen het bedrijf zo efficiënt mogelijk wordt ingezet; Felloo beheerst beide aspecten.

Combineer deze kennis met een mensgerichte- en persoonlijke aanpak en een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het beschermen van de waardevolle systemen en data van klanten en je hebt de kern van Felloo samengevat.

Over ons
De werkwijze van Felloo

Onze architecten bewaken de samenhang. De ICT consultants en technisch specialisten zorgen voor de juiste inrichting en het beheer. Daarnaast hebben we processpecialisten in huis die bekijken of bepaalde werkzaamheden efficiënter kunnen worden uitgevoerd

en hoe ICT daarbij kan ondersteunen. Daardoor kunnen we jou doelgericht voorzien van ICT advies op verschillende expertises op het gebied van ICT, zoals IT Security, clouddiensten en Office 365.

Contact ons
365 adoptie

Hoe maakt je van de introductie van Office 365 een succes? Gebruikersadoptie is hierbij het sleutelwoord! Zorg ervoor dat er tijdig een gedegen adoptieplan klaar ligt over de nieuwe Office 365 omgeving. Wij kunnen u helpen om een strategie te bepalen en van het gebruik van Office 365 een succes te maken.

Felloo heeft hiervoor een drietal trainingen die verzorgd kunnen worden:
- Inspiratie sessies;
- Kennis Sessies;
- Trainingen voor Key users;

Meer informatie
Borging

Om het geleerde te borgen is het van belang om na de implementatietraining een follow-up te geven. De verdiepingstrainingen dragen bij aan de adoptie en het langetermijneffect van de training. Wat gaat er goed? En welke onderdelen kunnen we juist nog verbeteren?

Op den duur zal door deze borging Office 365 binnen jullie organisatie omarmt zijn. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de adoptie van Office 365?

Vrijblijvende demo aanvragen
Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Mijn naam is Hendri Lankamp sinds jaar en dag consultant op gebied van MS 365 oplossingen. De oplossingen worden steeds complexer daarom zorg ik met mijn jarenlange ervaring,er samen met u voor dat onze oplossingen makkelijker te begrijpen zijn en direct inzetbaar voor uw organisatie. Ik neem u graag mee op de reis die het nieuwe werken heet! Ik nodig u dan ook van harte uit om een kennis sessie in te plannen voor een nadere kennismaking via teams of in ons experience center.

Neem contact op088 – 200 2400