Microsoft Azure: Realiseer een flexibele IT-omgeving
4952
Microsoft Azure: Realiseer een flexibele IT-omgeving

Microsoft Azure is een breed inzetbaar Cloudplatform dat het mogelijk maakt om ICT-capaciteit naar de Cloud te brengen. Het ondersteunt vrijwel alle besturingssystemen, programmeertalen, frameworks, databases en devices.

Vraag nu een vrijblijvende demo aan

Microsoft Azure: wat houdt het in?

Een eerste kennismaking.

Met Microsoft Azure neem je je volledige ICT af uit de Cloud. Je hebt zelf geen omkijken meer naar het beheer van de infrastructuur. Microsoft zorgt ervoor dat het platform beschikbaar en veilig is, zodat jij je volledig kunt richten op je core-business. Microsoft Azure is er voor alle ontwikkelaars en IT professionals. Azure biedt namelijk toegang tot honderden diensten met uitstekende tools voor applicatieontwikkeling. Met Azure ben je niet alleen flexibeler, je werkt ook een stuk sneller waardoor je veel geld zult besparen.

Rinaldi BuistAccountmanager
Vraag nu een vrijblijvende demo aan!




  Wat klanten over ons zeggen

  Veilig Thuis – E. Rooijers
  Felloo is een jong bedrijf met traditionele waarden; transparant en afspraak is afspraak.  Maar tegelijkertijd flexibel; voor ons is het belangrijk dat er snel geacteerd kan worden en out of the box meegedacht wordt vanuit onze belangen om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen. ICT ondersteuning is voor ons 24 uur per dag noodzakelijk, we moeten hier eigenlijk 100% op kunnen vertrouwen. Natuurlijk is dit niet altijd het geval.  Wat wel het geval is dat Felloo zich voor meer dan 100% inspant om ervoor te zorgen dat alles weer werkt. Voor Veilig Thuis IJsselland  is Felloo een betrouwbare en deskundige partner.
  ImageBuilders – Mitchell

  Felloo is voor ons steeds meer dé totaaloplossing aan het worden. Het grootste voordeel hiervan is dat wij als bedrijf alles onder één dak hebben. Daarnaast is het contact met Felloo altijd erg prettig en denken ze actief mee met het bedrijf. Dit kunnen verschillende vraagstukken zijn. Een fijne partner zijn hoeft niet zo ingewikkeld te zijn.

  Altijd precies genoeg en exact wanneer je het nodig hebt!

  Ben jij van plan om over te stappen naar de Cloud? Felloo maakt Microsoft Azure toegankelijk voor jou! Enkele voordelen van Microsoft Azure:

  kostenbesparend

  Je betaalt naar gebruik en hebt minder kosten voor technisch beheer en hardware

  Schaalbaarheid

  Capaciteit en functionaliteit zijn eenvoudig uit te breiden en ook terug te schalen

  Veiligheid

  Beveiliging en privacy zijn gegarandeerd. Azure voldoet aan verschillende veiligheidskeurmerken en verzekert een veilige opslag van de klant- en personeelsgegevens.

  Ook aan de slag met Microsoft Azure?

  Wil jij ook zonder problemen werken of apps bouwen en gebruik maken van services in de Cloud? Microsoft Azure geeft je de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen aan je bedrijf. Werk je de ene maand meer met Azure dan de andere maand? Dan kun je dit heel eenvoudig aanpassen. Dit betekent dat je als bedrijf gemakkelijk kunt instappen. Felloo helpt je op weg met Microsoft Azure. Laat ons jouw Cloudomgeving inrichten, beschikbaar maken en helpen uitleggen welke toepassingen van Microsoft Azure een meerwaarde kunnen zijn voor jouw organisatie.