Microsoft Dynamics: Kracht van een intelligent platform
4966
Microsoft Dynamics: Kracht van een intelligent platform

Ben jij al bezig met digitale transformatie? Of weet je niet waar te beginnen? Microsoft Dynamics kan een perfecte uitkomst voor jou bieden. Dynamics bevat apps in de Cloud die zijn gebaseerd op ERP, CRM, Office 365 én Business Intelligence software. De meest innovatieve software voor bedrijven, toegesneden op jouw branche!

Vraag nu een vrijblijvende demo aan

’s Werelds meest gebruikte bedrijfssoftware

Ontdek de Dynamics 365 app

Microsoft Dynamics is een verzameling zakelijke apps voor verschillende bedrijven. De basis van het pakket, dat eerder Microsoft Dynamics CRM heette, is het centraal opslaan en beheren van de gegevens van relaties en klanten. Daarnaast is de software uitgebreid met functies die je bedrijfsprocessen op het gebied van marketing, verkoop en services optimaliseren.

Marthijn GroenewoudSales Director
Vraag nu een vrijblijvende demo aan!
  Wat klanten over ons zeggen

  Rational – Arno

  Felloo is professioneel bedrijf met een Twents mentaliteit, ze zeggen wat ze doen. De mensen die er werken hebben verstand van zaken en ze stralen plezier uit.

   

  ImageBuilders – Mitchell

  Felloo is voor ons steeds meer dé totaaloplossing aan het worden. Het grootste voordeel hiervan is dat wij als bedrijf alles onder één dak hebben. Daarnaast is het contact met Felloo altijd erg prettig en denken ze actief mee met het bedrijf. Dit kunnen verschillende vraagstukken zijn. Een fijne partner zijn hoeft niet zo ingewikkeld te zijn.

  Benut het volledige potentieel van uw organisatie met intelligente bedrijfssoftware in de cloud

  Uitstekende integratie met Office 365. Microsoft Dynamics blinkt vooral uit in de naadloze integratie tussen apps en andere pakketten van Microsoft. Zo kun je bijvoorbeeld klantinformatie direct in Word gebruiken voor het maken van een offerte of artikelinformatie direct inzien in Outlook. Op deze manier worden de processen binnen jouw bedrijf goed gestroomlijnd. Taken worden hierdoor sneller en beter afgewerkt, wat de algemene dienstverlening van jouw bedrijf ten goede komt.

  Het totaalpakket om je bedrijfsprocessen te ondersteunen

  Microsoft Dynamics is een totaaloplossing. Je kunt zelf aangeven welke modules je nodig hebt en welke niet. Daarnaast draait het pakket in de Cloud, wat er voor zorgt dat je enkel een internetverbinding nodig hebt om er mee te werken. Ben jij benieuwd of Dynamics iets voor jouw bedrijf is en wat onze aanpak voor jou kan opleveren? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag!