Microsoft SharePoint: Een moderne werkplek voor heel jouw bedrijf
5000
Microsoft SharePoint: Een moderne werkplek voor heel jouw bedrijf

We leven in een nieuwe tijd waar medewerkers plaats onafhankelijk kunnen (samen)werken. Microsoft SharePoint kan hier een belangrijk hulpmiddel in zijn.

Vraag nu een vrijblijvende demo aan

Veilig online samenwerken en informatie delen

Online met de koppen bij elkaar door SharePoint.

Microsoft SharePoint biedt een veilige plek voor het organiseren van informatie. Bestanden opslaan, bewerken, delen én synchroniseren vanaf ieder apparaat. Met Microsoft SharePoint kun je werken zoals jou het uitkomt, online of offline. SharePoint kent vele functionaliteiten, hierdoor is het niet in één uitleg te vatten wat nou precies de mogelijkheden zijn. De belangrijkste voordelen van Microsoft SharePoint zijn:

Eenvoudig informatie delen, zowel binnen als buiten de organisatie

Moeiteloos digitaal samenwerken (vergaderen, plannen, documenten aanmaken etc.)

Je bedrijf informeren en medewerkers verbinden

Zoekfunctie voor het vinden en filteren van de juiste informatie

Volledige integratie met Microsoft Office

Uitgebreide analysemogelijkheden

Erwin SonderSales manager
Vraag nu een vrijblijvende demo aan!
  Wat klanten over ons zeggen

  Machine Fabriek Brunink – Thomas

  Al meerdere jaren positieve ervaring in de samenwerking met Felloo. Zeer kundige, prettige, persoonlijke ondersteuning op het gebied van telefonie.

   

  Rational – Arno

  Felloo is professioneel bedrijf met een Twents mentaliteit, ze zeggen wat ze doen. De mensen die er werken hebben verstand van zaken en ze stralen plezier uit.

   

  Informatie delen met een paar muisklikken

  Bied je medewerkers een online werkruimte. Eén locatie voor het vastleggen en verzamelen van afspraken, projectplannen, e-mails en documentatie. Vanuit Office kun je informatie aanmaken en direct toevoegen aan SharePoint. Met slechts een paar muisklikken deel je deze informatie vervolgens met zowel de mensen binnen als buiten je organisatie.

  Efficiënt werken met SharePoint

  SharePoint werkt probleemloos samen met andere Microsoft applicaties. Naast Office documenten kan elk ander digitaal object in SharePoint worden opgeslagen. De functies van SharePoint zijn bovendien goed op elkaar afgestemd, op die manier kan je bedrijf goed inspelen op veranderende behoeften. Je medewerkers kunnen veilig online gegevens, ideeën en expertises delen, oplossingen op maat bieden en snel up-to-date informatie vinden om de juiste acties te kunnen ondernemen. Met SharePoint maak je de samenwerking binnen je bedrijf dus veel effectiever.

  Felloo heeft jarenlange ervaring in SharePoint. Onze specialisten helpen je graag bij het vertalen van de vragen vanuit jouw organisatie naar SharePoint oplossingen. Je kunt hierbij denken aan een geïntegreerd samenwerkingsplatform, kennisdeling of het inrichten van een digitale werkplek voor je medewerkers.