Microsoft 365 Teams: Ondersteuning in samenwerking op alle niveaus binnen jouw organisatie
4958
Microsoft 365 Teams: Ondersteuning in samenwerking op alle niveaus binnen jouw organisatie

Microsoft Teams zorgt voor een efficiëntere manier van communiceren met collega’s. Bellen en gebeld worden, chatten en bestanden delen kan nu binnen één enkele applicatie. Microsoft Teams brengt chat, content, mensen én tools samen op één plek, waar je ook bent!

Vraag nu een vrijblijvende demo aan

Efficiënter samenwerken met Microsoft Teams

Aanpasbaar aan de behoeften van een team.

Steeds meer organisaties gaan voor een flexibele en dynamische werkaanpak. Het aantal werknemers wat thuiswerkt en ZZP’ers nemen gestaag toe. De voordelen van flexibel en dynamisch werken zorgt voor hogere productiviteit en het verlagen van werkstress. Met meer werkplezier als gevolg. Maar hoe ga je zorgen dat medewerkers zo efficiënt mogelijk werken? En welke oplossingen zijn er om teams zo optimaal mogelijk samen te laten werken? Microsoft Teams is het antwoord op al deze vragen.

Rinaldi BuistAccountmanager
Vraag nu een vrijblijvende demo aan!
  Wat klanten over ons zeggen

  ImageBuilders – Mitchell

  Felloo is voor ons steeds meer dé totaaloplossing aan het worden. Het grootste voordeel hiervan is dat wij als bedrijf alles onder één dak hebben. Daarnaast is het contact met Felloo altijd erg prettig en denken ze actief mee met het bedrijf. Dit kunnen verschillende vraagstukken zijn. Een fijne partner zijn hoeft niet zo ingewikkeld te zijn.

  Rational – Arno

  Felloo is professioneel bedrijf met een Twents mentaliteit, ze zeggen wat ze doen. De mensen die er werken hebben verstand van zaken en ze stralen plezier uit.

   

  Microsoft Teams: wat is het en wat zijn de voordelen?

  Met Microsoft Teams kun je altijd met de juiste persoon communiceren. Bekijk content, plan een vergadering of plaats een groepsbericht om je team op de hoogte te houden. Je kunt ook groepen aanmaken om samen te werken aan gedeelde projecten.

  24/7 volledige toegang tot gedeelde documenten

  De voortgang van een team eenvoudig volgen

  Ook te gebruiken op mobiel of tablet

  Eindeloos veel collega’s tegelijk kunnen verbinden

  Eenvoudig chatten met collega’s

  Wanneer je Microsoft Teams ook wilt gebruiken als volwaardige telefooncentrale, dan wil je ook kunnen bellen met elk vast en mobiel nummer. Hiervoor levert Felloo in samenwerking met Microsoft telefoonsysteemuitbreiding in combinatie met een bel-abonnement.

  Veel bedrijven nemen Office 365 af en vergeten vervolgens een goede implementatie

  Overweeg jij Microsoft Teams voor jouw organisatie? Dan is Felloo jouw betrouwbare implementatie partner. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het optimaliseren van samenwerking en communicatie binnen organisaties. Ben jij benieuwd naar wat Microsoft Teams voor jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen je graag!