Netwerkbeheer: Voorkom storingen, bespaar tijd en geld.
4916
Netwerkbeheer: Voorkom storingen, bespaar tijd en geld.

Het netwerk is één van de meest bedrijfskritische onderdelen van je organisatie. Een storing of inbraak in het netwerk kan betekenen dat het bedrijf stil komt te liggen en dat wil je natuurlijk voorkomen. Om het netwerk ongestoord en veilig te laten werken, is het van belang dat de servers en computers periodiek en kundig worden beheerd.

Vraag nu een vrijblijvende demo aan

Het beheer van uw netwerk

Zorgeloos werken.

Netwerkbeheer is een kwestie van meerdere stappen vooruit denken. Om jouw netwerk veilig te laten draaien, is het van belang dat routers, switches, firewalls en servers gemonitord worden. Er zijn in Nederland vele bedrijven die de automatisering kunnen verzorgen. Felloo onderscheidt zich door het aanbieden van één complete totaaloplossing en neemt in één keer alle zorgen uit handen.

Erwin SonderSales manager
Vraag nu een vrijblijvende demo aan!
  Wat klanten over ons zeggen

  ZSM Orthopedics – Chantal

  Felloo is sterk in persoonlijk contact en erg betrokken bij haar klanten. Een kleine attentie rond de feestdagen of af en toe een belletje van de accountmanager om te horen hoe het gaat; het is allemaal vanzelfsprekend!

  Rational – Arno

  Felloo is professioneel bedrijf met een Twents mentaliteit, ze zeggen wat ze doen. De mensen die er werken hebben verstand van zaken en ze stralen plezier uit.

   

  Voorkomen is beter dan genezen

  Goed beheer van het netwerk is van groot belang voor de productiviteit binnen jouw bedrijf. Gezien de complexiteit van de netwerken van tegenwoordig is een goede beheer- en monitoringtool van groot belang om snel problemen te kunnen oplossen en voorkomen. Met de netwerk service van Felloo zorgen wij er bij een storing voor dat het netwerk snel weer beschikbaar is. Vanuit ons datacenter vindt 24/7 monitoring plaats en zo voorkomen wij storingen. Dit bespaart jou veel tijd en kosten.

  Prettige ondersteuning op maat

  Voor iedere organisatie – groot of klein – wordt netwerkbeheer op een zeer uitgekiende manier ingevuld. Omdat er binnen iedere organisatie andere wensen en eisen zijn, verschilt dit per organisatie. Ons uitgangspunt is altijd dat wij ervoor zorgen dat je systeem blijft draaien en dat oponthoud zoveel mogelijk wordt uitgesloten.

  Netwerkbeheer uitbesteden is interessant voor bedrijven met én zonder eigen ICT afdeling. Wellicht ben je op zoek naar een specialist met de juiste kennis of ben je (tijdelijk) op zoek naar meer capaciteit. Felloo levert altijd een oplossing op maat! Wil jij je netwerkbeheer uitbesteden aan Felloo? We bekijken graag samen met jou de organisatie, de situatie en de behoeften. Op die manier kunnen wij jou adviseren over het beheer van je netwerken.