fbpx
X

KYOCERA Document Solutions

KYOCERA Document Solutions is wereldwijd een toonaangevend fabrikant van printers, multifunctionele producten en digitale kopieerapparaten. De documentoplossingen van KYOCERA zijn geavanceerd en milieuvriendelijk. Ze helpen u moeiteloos bij het optimaliseren van uw werkprocessen.

Welke documentoplossing geschikt is voor uw organisatie, hangt van verschillende factoren af. Wij nemen uitgebreid de tijd om samen met u te kijken naar de oplossing die het beste bij uw bedrijf past. We kijken bijvoorbeeld naar de snelheid en het volume, maar ook naar de doeleinden waarvoor u een geschikte oplossing zoekt. Op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften, selecteren wij machines die geschikt zijn voor uw werkomgeving.

Cloud Printing | Felloo

Cloud printen integreren in uw organisatie?

Image-2

Duurzaam printen

Uw printerpark kan nu voordelig op duurzame zonne-energie functioneren.

Meer informatie
Image-2

Paper for Paper

Uw oude papier wordt ingezameld en verwerkt in nieuwe, duurzame producten.

Meer informatie
Image-2

Scannen naar

Moeiteloos printen vanaf ieder gewenste device met KYOCERA mobile print.

Meer informatie
Image-2

Functionaliteiten

Ontdek de uitgebreide functionaliteiten van de multifunctionals van KYOCERA.

Meer informatie

de beste zakelijke cloud printing oplossingen

voor de beste prijs

De geavanceerde en betrouwbare KYOCERA multifunctionals en printers printen uw documenten en afbeeldingen met verbluffende resolutie, perfecte kleurkwaliteit en geweldige scherpte. Een scherp en helder afdrukresultaat van drukkerskwaliteit vanaf uw eigen printer!

Felloo is driesterrenpartner van KYOCERA en kunnen u daarom de beste service- en dienstverlening bieden. Wij beschikken over een eigen technische dienst en bieden daarnaast de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van flexibele contracten.

Alle KYOCERA printers en multifunctionals beschikken over een dynamische interface die ervoor zorgt dat de bediening van de machines kinderspel is. Met een simpele app is het tevens mogelijk om automatisch voor iedere gebruiker een gepersonaliseerde interface te ontwikkelen.

De printers en multifunctionals van KYOCERA zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Dankzij de duurzame keramische drum liggen de verbruikskosten van KYOCERA multifunctionals lager dan bij andere machines in dezelfde klasse. Felloo biedt u de unieke mogelijkheid om CO2-neutraal te printen op zonne-energie!