Efficiënt documentenbeheer. Altijd en overal.
4921
Efficiënt documentenbeheer. Altijd en overal.

Nooit meer eindeloos op je harde schijf zoeken naar dat éne dossier. Met Document Management heb je digitale gegevens binnen no-time op de juiste plek in je organisatie!

Vrijblijvende documentmanagement check

Wanneer is een document management systeem zinvol?

Nooit eerder vonden medewerkers documenten zo snel.

Document Management gaat om het inrichten van je informatiebehoefte op een efficiënte manier. Kort gezegd is het ‘het geautomatiseerd beheren van je documentstromen’. Een DMS systeem is nuttig voor iedere organisatie waar gegevens en documentenbeheer een onderdeel vormen van het dagelijkse proces en er behoefte is aan een efficiënter werkproces. Indicaties van de behoefte voor een document management systeem zijn onder andere: veel gebruik van papier in de bedrijfsprocessen, documentenbeheer neemt veel tijd in beslag en de documenten zijn lastig terug te vinden. Een DMS systeem maakt het mogelijk om binnen enkele seconden het juiste document te vinden!

Rinaldi BuistAccountmanager
Vraag nu een vrijblijvende demo aan!
  Wat klanten over ons zeggen

  ImageBuilders – Mitchell

  Felloo is voor ons steeds meer dé totaaloplossing aan het worden. Het grootste voordeel hiervan is dat wij als bedrijf alles onder één dak hebben. Daarnaast is het contact met Felloo altijd erg prettig en denken ze actief mee met het bedrijf. Dit kunnen verschillende vraagstukken zijn. Een fijne partner zijn hoeft niet zo ingewikkeld te zijn.

  ZSM Orthopedics – Chantal

  Felloo is sterk in persoonlijk contact en erg betrokken bij haar klanten. Een kleine attentie rond de feestdagen of af en toe een belletje van de accountmanager om te horen hoe het gaat; het is allemaal vanzelfsprekend!

  De grootste voordelen van een Document Management Systeem

  Het Document Management Systeem kent twee grote voordelen. Allereerst bespaar je – wanneer documenten op een interne server of de Cloud worden opgeslagen – kosten van fysieke opslag. Afhankelijk van de grootte van de bestanden kan dit veel geld besparen. Daarnaast hoeven documenten – wanneer ze in de Cloud opgeslagen worden – niet afgedrukt te worden. Het verminderen van drukwerk verlaagt impact op het milieu én kosten. Tegelijkertijd maakt dit een bedrijf veel efficiënter.

  Alle informatie in één systeem

  Felloo kan jou helpen met het structureren van data, zodat jij al je informatie kan terugvinden en hergebruiken. Wij hebben ervaring met eenvoudige oplossingen die het mogelijk maken om snel en eenvoudig een document toe te voegen. Je kunt eenvoudig digitale dossiers voor je klanten, werknemers of projecten aanmaken. Daarnaast kun je distributie, autorisatie en opslag van inkoopfacturen automatiseren.

  Ben jij ook benieuwd wat een DMS voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Felloo hebben we volop ervaring met het ontwikkelen van documentenbeheer en weten we precies wat er op technisch vlak allemaal mogelijk is.