fbpx
X

Geavanceerde functionaliteiten

Onze KYOCERA multifunctionals zijn uitgerust met de meest geavanceerde mogelijkheden. Daarnaast beschikken ze vanzelfsprekend ook over de basismogelijkheden om te printen (zwart-wit en kleur), scannen, kopiëren en faxen.

Daarnaast biedt KYOCERA u de mogelijkheid om uw documentstroom eenvoudig in kaart te brengen. MyQ is een oplossing die printen en scannen eenvoudiger maakt. Dankzij de applicatie brengt u eenvoudig in kaart wat de documentstroom binnen uw organisatie is. Printen en scannen wordt zo nog efficiënter, omdat iedere gebruiker een eigen startmenu krijgt waarop de meest gebruikte onderdelen staan. Wanneer er een printtaak wordt gegeven, houdt de machine het document net zolang vast totdat de gebruiker zich inlogt op de machine.

KYOCERA stelt u in staat om uw volledige documentstroom te optimaliseren. Met het veelomvattende KYOCERA Managed Document Services dringt u het takenpakket van uw IT-afdeling terug. Daarnaast verkleint u de ecologische voetafdruk van uw organisatie.

KYOCERA | Felloo.nl

Wilt u gebruik maken van de verbluffende functionaliteiten van KYOCERA?

snel en eenvoudig scannen met KYOCERA

Met MyQ krijgt iedere medewerker binnen uw organisatie automatisch een gepersonaliseerd startscherm. Dit zorgt ervoor dat er sneller en efficiënter geprint en gescand kan worden. Niet meer eindeloos zoeken tussen de mogelijke e-mailadressen waar u naartoe kunt scannen, maar de meest gebruikte adressen bovenaan in uw scherm.

Het in kaart brengen van de output van uw organisatie is met de printers en multifunctionals van KYOCERA wel heel eenvoudig. U kunt zelf kiezen of u de output per medewerker of per afdeling in wilt zien. Daarnaast kiest u zelf wie toegang heeft tot welke machine en bijvoorbeeld printen in kleur.

Dankzij de duurzame keramische drum liggen de verbruikskosten van KYOCERA multifunctionals lager dan bij andere machines in dezelfde klasse. Bij printers en multifunctionals is het vaak rendabeler om te kijken naar de ‘Total Cost of Ownership’, welke bij KYOCERA erg voordelig zijn. Daarnaast stelt de overheid subsidies beschikbaar voor de inzet van duurzame producten.

De geavanceerde en betrouwbare KYOCERA multifunctionals en printers printen uw documenten en afbeeldingen met verbluffende resolutie, perfecte kleurkwaliteit en geweldige scherpte. Een scherp en helder afdrukresultaat van drukkerskwaliteit vanaf uw eigen printer!