fbpx
X

Paper for Paper

Felloo Paper for Paper is bij uitstek geschikt voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden. Met Paper for Paper wordt uw papier ingezameld, gerecycled en vervolgens als nieuw papier teruggeleverd. Het is een eenvoudig proces waar u geen extra handelingen voor uit hoeft te voeren.

Inzameling

Uw Paper for Paper proces begint met het inzamelen van uw (kantoor)papier. U kunt zelf kiezen wat voor soort container uw voorkeur heeft om het papier in te verzamelen. Daarnaast heeft u ook de keuze of u het papier op afroep of een bepaalde frequentie wilt laten ophalen.

  • Maten containers: van 70 liter t/m 770 liter
  • Materiaalsoort: aluminium of kunststof
  • Beveiliging: afsluitbaar met uniek slot en inwerp opening
Paper for Paper | Felloo

Wilt u eenvoudig duurzaam ondernemen?

Gerecycled papier van topkwaliteit

Met de Paper for Paper oplossing van Felloo wordt uw oude papier opgehaald en gerecycled tot nieuwe, bruikbare producten. Deze gerecyclede producten worden bij u teruggeleverd in de vorm van bijvoorbeeld printpapier, handdoekjes en toiletpapier.

Paper for Paper is een duurzame oplossing voor bedrijven die het belangrijk vinden dat hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is.

Het Paper for Paper proces werkt erg eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is het verzamelen van uw oude papier in een container. U kiest zelf welke container(s) bij de grootte van uw organisatie passen – uiteraard kunnen wij u hierin voorzien van advies.

Uw oude papier wordt in containers ingezameld bij uw pand(en). Vervolgens wordt het papier vernietigd en verwerkt tot balen. Deze balen worden geleverd aan verschillende producenten die er nieuwe producten van maken. U bestelt de producten naar uw wens, die vervolgens op uw locatie(s) geleverd worden.