fbpx
X

Geavanceerde scanfunctionaliteiten

Alle multifunctionals van KYOCERA zijn voorzien van geavanceerde scanfuncties. Zo kan iedere gebruiker snel en eenvoudig kunnen scannen. Het scannen zelf is geen uitdaging bij onze machines. Veel belangrijker is de locatie waar het document opgeslagen wordt. Het is belangrijk dat u uw documenten makkelijk kunt opvragen wanneer u deze weer nodig hebt.

De digitale documenten kunnen naar verschillende bestemmingen worden verstuurd voor verdere verwerking. U kunt documenten rechtstreeks naar uw e-mail of naar uw CRM of ERP-systeem versturen. Ook het versturen naar applicaties zoals Photoshop, naar rechtstreekse mappen op uw computer of zelfs op een document box op de printer zelf behoort tot de mogelijkheden.

Printing | Felloo

Print zelf ook moeiteloos vanaf ieder device!

draadloos printen en scannen van en naar ieder device

Met de KYOCERA Mobile Print app print u moeiteloos vanaf al uw devices. Printen vanaf uw smartphone en tablet was nog nooit zo eenvoudig. Maar daar houdt het niet op: ook uw gasten printen vanaf nu eenvoudig op de printers en multifunctionals van KYOCERA!

De geavanceerde en betrouwbare KYOCERA multifunctionals en printers printen uw documenten en afbeeldingen met verbluffende resolutie, perfecte kleurkwaliteit en geweldige scherpte. Een scherp en helder afdrukresultaat van drukkerskwaliteit vanaf uw eigen printer!

Felloo is driesterrenpartner van KYOCERA en kunnen u daarom de beste service- en dienstverlening bieden. Wij beschikken over een eigen technische dienst en bieden daarnaast de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van flexibele contracten.

De printers en multifunctionals van KYOCERA zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Dankzij de duurzame keramische drum liggen de verbruikskosten van KYOCERA multifunctionals lager dan bij andere machines in dezelfde klasse. Felloo biedt u de unieke mogelijkheid om CO2-neutraal te printen op zonne-energie!