fbpx
X
← Terug naar cases

Sallcon: duurzaam ondernemen met hoofd en hart

Sallcon | Felloo

Productie- en dienstverleningsbedrijf Sallcon uit Deventer biedt werk aan vakmensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is niet alleen goed voor de maatschappij, maar vooral ook voor hun zelfvertrouwen en eigenwaarde. Bij deze vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt duurzaamheid een grote rol; net zoals bij Felloo. Dat de twee elkaar gevonden hebben, is dan ook niet vreemd.

Sallcon staat voor duurzaam ondernemen met hoofd en hart. Vakmensen met ‘een afstand tot werk’ vervaardigen duurzaam vakwerk in een beschermde omgeving. Sallcon is specialist in het uitvoeren van inpak-, verpak- en ompakwerkzaamheden en facilitaire dienstverlening. Daarnaast vervaardigt Sallcon een groot diversiteit aan producten, van steigerhouten meubelen, mozaïeken banken tot en met volledige kantoorinterieurs. Zie voor de catalogus webshop.sallcon.nl.

Kiest u voor producten van Sallcon, dan kiest u voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat maakt Sallcon ook voor bedrijven een interessante partner om invulling te geven aan Social Return. Dat geldt ook voor Felloo. Binnenkort wordt bij het bedrijf een unieke Social Sofa (mozaïeken bank( bezorgd, gemozaïekt door medewerkers van Sallcon.

Telefonie en printing van Felloo
Bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen, maakt Sallcon gebruik van de diensten van Felloo. ‘We gebruiken nu een jaar cloud telefonie van Felloo’, zegt Martin Snellink, hoofd ICT van Sallcon. ‘Dat werkt veel beter dan onze oude telefooncentrale, met name omdat vast en mobiel geïntegreerd zijn. Bijna alle vaste telefoons zijn de deur uit en we zijn veel beter bereikbaar.’

Sinds kort gebruikt Sallcon ook cloud printing van Felloo. Niet alleen omdat Felloo prijstechnisch een goede partner bleek, maar ook omdat duurzaamheid er een grote rol speelt. Snellink: ‘We gebruiken nu apparaten van KYOCERA, die gekoppeld zijn aan zonnepanelen. Een goed voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen en onderscheidend van andere partijen. Felloo en Sallcon spreken wat dat betreft dezelfde taal: nno-nonsense en gericht op duurzaamheid.’

sallcon