Anti Virus: Zonder zorgen internetten met antivirus van Felloo
4988
Anti Virus: Zonder zorgen internetten met antivirus van Felloo

Virussen, malware, ransomware, spyware.. computers zijn maatschappelijk belangrijker dan ooit en daardoor een zeer interessant doelwit voor criminelen. Diefstal van identiteit, persoonsgegevens of kennis levert veel geld op. Zonder goede bescherming is je omgeving vatbaar voor deze genoemde bedreigingen.

Vraag nu een vrijblijvende demo aan

Permanente bescherming

Risico’s beperken met ICT beveiliging.

Natuurlijk wil je dat jouw computer goed beschermd is. Felloo biedt jou een oplossing met antivirus. Op elke computer installeren wij software die ons in staat stelt op afstand jouw systeem in de gaten te houden. Vanaf onze servicedesk houden wij via monitoring de antivirus in de gaten en wordt deze bijgewerkt naar de nieuwste antivirus definities. Felloo biedt je permanente bescherming tegen virussen, malware en spyware. Op deze manier heb jij er zelf geen omkijken meer naar. Uitbraken worden meteen gesignaleerd en wanneer nodig wordt er ook direct actie ondernomen. Felloo biedt bescherming van je servers en werkplekken. Volledig geautomatiseerd en door ons gecontroleerd.

Erwin SonderSales manager
Vraag nu een vrijblijvende demo aan!
  Wat klanten over ons zeggen

  ImageBuilders – Mitchell

  Felloo is voor ons steeds meer dé totaaloplossing aan het worden. Het grootste voordeel hiervan is dat wij als bedrijf alles onder één dak hebben. Daarnaast is het contact met Felloo altijd erg prettig en denken ze actief mee met het bedrijf. Dit kunnen verschillende vraagstukken zijn. Een fijne partner zijn hoeft niet zo ingewikkeld te zijn.

  Veilig Thuis – E. Rooijers
  Felloo is een jong bedrijf met traditionele waarden; transparant en afspraak is afspraak.  Maar tegelijkertijd flexibel; voor ons is het belangrijk dat er snel geacteerd kan worden en out of the box meegedacht wordt vanuit onze belangen om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen. ICT ondersteuning is voor ons 24 uur per dag noodzakelijk, we moeten hier eigenlijk 100% op kunnen vertrouwen. Natuurlijk is dit niet altijd het geval.  Wat wel het geval is dat Felloo zich voor meer dan 100% inspant om ervoor te zorgen dat alles weer werkt. Voor Veilig Thuis IJsselland  is Felloo een betrouwbare en deskundige partner.
  Geoptimaliseerd voor het prestatieniveau en de onlinebescherming die jij nodig hebt

  Jouw netwerk moet niet alleen perfect ingericht worden, maar ook optimaal beveiligd worden. Felloo helpt je graag met de selectie van software en dragen zorg voor een adequate installatie en backups en updates. Zo ben jij verzekerd van een antivirus systeem dat virussen en malware buiten de deur houdt!