Endpoint protection: Beveilig je desktop, tablet en smartphone
4990
Endpoint protection: Beveilig je desktop, tablet en smartphone

Ieder bedrijf heeft te maken met vele endpoints. Dit zorgt tegelijkertijd ook voor vele risico’s. Het is daarom van essentieel belang dat alle endpoints voldoende beveiligd zijn. Felloo zorgt er met de Endpoint Protecion dienst voor dat jouw endpoints goed beveiligd zijn. Dag in, dag uit!

Vraag nu een vrijblijvende demo aan

Je security optimaal gewaarborgd

Bescherming met beveiligingsbeheer op afstand.

Bij Endpoint Protection wordt er beveiligingssoftware desistribueerd naar de endpoints. Endpoints kunnen bestaan uit pc’s, laptops, handhelds en gespecialiseerde apparatuur zoals scanners. De Endpoint Protection controleert of er malware of andere schadelijke software bij je endpoints binnenkomt die je netwerk in gevaar kan brengen. Wanneer de endpoints dit eenmaal hebben gedefinieerd, wordt er een analyse uitgevoerd en wordt besloten om een bestand door te laten of te stoppen.

Volledig overzicht van het netwerk

Volledig security management

Flexibele rapportage

Geautomatiseerd security management

Marthijn GroenewoudSales Director
Vraag nu een vrijblijvende demo aan!
  Wat klanten over ons zeggen

  ImageBuilders – Mitchell

  Felloo is voor ons steeds meer dé totaaloplossing aan het worden. Het grootste voordeel hiervan is dat wij als bedrijf alles onder één dak hebben. Daarnaast is het contact met Felloo altijd erg prettig en denken ze actief mee met het bedrijf. Dit kunnen verschillende vraagstukken zijn. Een fijne partner zijn hoeft niet zo ingewikkeld te zijn.

  Rational – Arno

  Felloo is professioneel bedrijf met een Twents mentaliteit, ze zeggen wat ze doen. De mensen die er werken hebben verstand van zaken en ze stralen plezier uit.

   

  Bescherm uw organisatie tegen malware en andere cyberdreigingen

  Endpoint Protection controleert of externe devices – die een connectie met het bedrijfsnetwerk willen maken – voldoen aan de geldende beveiliging policy. Wanneer ze hier niet aan voldoen, wordt er geen verbinding gemaakt met het bedrijfsnetwerk. Op die manier voorkom je dat ongewenste spyware, malware en virussen toegang krijgen tot je bedrijfsnetwerk en daar schade aanrichten. Zo is de beveiliging van je kostbare gegevens veiliggesteld.

  Wanneer Endpoint Protection gebruiken?

  Wij raden aan om Endpoint Protection te gaan gebruiken op het moment dat je gebruik maakt van meerdere devices. Je wilt deze goed beveiligd hebben en om dit handmatig te moeten doen en alles up-to-date moeten houden, kost veel tijd. Met de Endpoint protection dienst van Felloo verzeker jij je van goed beveiligde endpoints welke ook nog eens goed gemonitord worden.