Firewall: Blokkeer ongewenste toegang tot je computer
4992
Firewall: Blokkeer ongewenste toegang tot je computer

Een firewall is essentieel in een bedrijfsnetwerk. Meer en meer bedrijven krijgen namelijk te maken met cybercriminelen. Technieken waarmee systemen platgelegd mee kunnen worden, worden steeds eenvoudiger verkrijgbaar. Felloo biedt een breed scala aan firewalls om jouw bedrijfsnetwerk optimaal te beveiligen

Vraag nu een vrijblijvende demo aan

Veiligheid voor je identiteit, gegevens en transacties

Noodzakelijk voor jouw bedrijf.

Het gebruik van een firewall beschermt het inkomende en uitgaande verkeer van je netwerk. De firewall beschermt zowel de apparaten als het netwerk tegen virussen, malware, spyware en andere bedreigingen. Een firewall analyseert specifiek welk verkeer wel toegelaten mag worden en welk verkeer geblokkeerd moet worden. Zowel inkomende als uitgaande netwerkcommunicatie worden gecontroleerd.

Erwin SonderSales manager
Vraag nu een vrijblijvende demo aan!
  Wat klanten over ons zeggen

  Veilig Thuis – E. Rooijers
  Felloo is een jong bedrijf met traditionele waarden; transparant en afspraak is afspraak.  Maar tegelijkertijd flexibel; voor ons is het belangrijk dat er snel geacteerd kan worden en out of the box meegedacht wordt vanuit onze belangen om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen. ICT ondersteuning is voor ons 24 uur per dag noodzakelijk, we moeten hier eigenlijk 100% op kunnen vertrouwen. Natuurlijk is dit niet altijd het geval.  Wat wel het geval is dat Felloo zich voor meer dan 100% inspant om ervoor te zorgen dat alles weer werkt. Voor Veilig Thuis IJsselland  is Felloo een betrouwbare en deskundige partner.
  Rational – Arno

  Felloo is professioneel bedrijf met een Twents mentaliteit, ze zeggen wat ze doen. De mensen die er werken hebben verstand van zaken en ze stralen plezier uit.

   

  Informatie-beveiliging, zelf doen of uitbesteden?

  De firewall is het hart van het kantoor vol met computers en andere netwerkapparatuur. Zonder een degelijke firewall wordt de deur wagenwijd opengezet voor gevaren van buitenaf zoals virussen, hackers, spam en inbrekers. Met een hardware matige firewall beveilig je de gateway van het netwerk en wordt al het inkomende en uitgaande verkeer gecontroleerd op dit soort gevaren. Met een firewall heeft u betrouwbare hardware in huis die meer doet dan alleen de gateway beveiligen. Je kunt je gehele netwerk beheren zoals jij dat zelf wilt!

  Bescherm je bedrijf nu!

  Felloo biedt een breed portfolio met diverse firewalls voor elke netwerkomgeving – zowel groot als klein – om jouw netwerk zo goed mogelijk te beveiligen en de juiste informatie over het netwerk te verzamelen.