Managed Firewall: Het gehele netwerk beveiligd vanuit één oplossing
4994
Managed Firewall: Het gehele netwerk beveiligd vanuit één oplossing

Security is voor veel bedrijven een grote uitdaging. Dat komt onder andere door de ontwikkelingen die elkaar in razend tempo opvolgen. Een slecht beveiligd ICT-netwerk brengt risico’s met zich mee. Van verlies tot diefstal van jouw data. Met de Managed Firewall dienst van Felloo is dit risico verleden tijd!

Vraag nu een vrijblijvende demo aan

Veiligheid voor je identiteit, gegevens en transacties

Noodzakelijk voor jouw bedrijf.

Een Firewall is een hardware of software die functioneert als een soort van muur tussen je netwerk en het internet. Alle informatie die door de Firewall komt, wordt gescand op gevaarlijk onderdelen en vervolgens doorgelaten of tegengehouden. Dit werkt ook andersom, zodat je niet zomaar alles het internet op stuurt. Veel bedrijven hebben niet de kennis in huis om een firewall goed te kunnen beheren. Speciaal voor deze klanten biedt Felloo een Managed Firewall dienst aan.

Marthijn GroenewoudSales Director
Vraag nu een vrijblijvende demo aan!
  Wat klanten over ons zeggen

  Rational – Arno

  Felloo is professioneel bedrijf met een Twents mentaliteit, ze zeggen wat ze doen. De mensen die er werken hebben verstand van zaken en ze stralen plezier uit.

   

  Machine Fabriek Brunink – Thomas

  Al meerdere jaren positieve ervaring in de samenwerking met Felloo. Zeer kundige, prettige, persoonlijke ondersteuning op het gebied van telefonie.

   

  Wij zorgen voor de juiste toegang, ongeacht de manier waarop jij werkt.

  Met de Managed Firewall van Felloo is jouw organisatie altijd optimaal beschermd tegen bedreigingen van cybercriminelen. Wij analyseren 24/7 alle activiteiten om cyberaanvallen direct te identificeren en maatregelen te treffen. Je kunt het volledige beheer aan ons uitbesteden en zo heb je geen omkijken meer naar het beheer van de firewall. De Firewall is altijd up-to-date en het netwerk en data zijn altijd goed beschermd.

  Beheert door ons – beheerst door jou!

  Felloo biedt Managed Firewall voor ieder Cloudplatform; Private, Public of de Hybrid Cloud. Of het nu gaat om algemene bescherming van servers in het platform op netwerkniveau of specifieke toegang voor applicaties en gebruikers, wij zorgen voor een oplossing op maat! Ben je geïnteresseerd in het laten managen van jouw Firewall? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend om advies.