Mobile device management: Mobiele apparaten efficiënt beheren en beveiligen
4948
Mobile device management: Mobiele apparaten efficiënt beheren en beveiligen

Je medewerkers worden steeds mobieler. Smartphones en tablets worden gebruikt om via het bedrijfsnetwerk zakelijke toepassingen en bedrijfsgegevens van je organisatie te openen. Maar wat gebeurt er wanneer je medewerkers zich aanmelden over een onbeveiligde verbinding? Of wat gebeurt er als ze hun smartphone verliezen?

Vraag nu een vrijblijvende demo aan

Maximale grip en veiligheid op mobiele devices

Gecentraliseerd beheer van alle mobiele apparaten

De Mobile Device Management dienst van Felloo biedt jou een veelzijdige oplossing die inzicht geeft in de mobiele apparaten binnen jouw organisatie. Je beheert hiermee alle mobiele devices die in je organisatie in omloop zijn zoals smartphones, laptops en tablets. De mobiele devices zijn eenvoudig te beheren vanuit één centrale Mobile Device Management beheeromgeving. Daarnaast werk je veilig en effectief samen met het beheer van alles smartphones, tablets en laptops vanuit de Cloud. Je hebt de controle over het distribueren van apps en het opslaan en delen van documenten.

Marthijn GroenewoudSales Director
Vraag nu een vrijblijvende demo aan!
  Wat klanten over ons zeggen

  Machine Fabriek Brunink – Thomas

  Al meerdere jaren positieve ervaring in de samenwerking met Felloo. Zeer kundige, prettige, persoonlijke ondersteuning op het gebied van telefonie.

   

  ZSM Orthopedics – Chantal

  Felloo is sterk in persoonlijk contact en erg betrokken bij haar klanten. Een kleine attentie rond de feestdagen of af en toe een belletje van de accountmanager om te horen hoe het gaat; het is allemaal vanzelfsprekend!

  Van reistijd naar werktijd met Mobile Device Management

  Wat kun je allemaal met Mobile Device Managment?

  Automatische e-mailconfiguratie en andere (netwerk)instellingen op één of meerdere devices uitvoeren of aanpassen

  Back-ups maken en restoren van gebruikersdata

  Applicaties toestaan of blokkeren

  Gedetailleerde beheerinformatie verzamelen en deze in een archief bewaren. Helpdeskmedewerkers kunnen op deze manier snel technische ondersteuning bieden doordat ze volledig inzicht hebben in het complete netwerk

  Op basis van historie én real-time de locatie traceren van mobiele devices

  Verloren of gestolen devices vergrendelen, de data wissen of resetten.

  Totaaloplossing voor mobility

  Vanuit één centrale Mobile Device Management beheeromgeving kun jij alle smartphones, tablets en laptops beheren en beveiligen vanuit één centraal systeem. In de Mobile Device Management beheeromgeving maakt het niet uit of je werkt met een Android, iOS, Windows of MacOS besturingssysteem aangezien alle systemen ondersteund worden naar de Management Device oplossing. Wil je graag meer weten over Mobile Device Management voor jouw organisatie? Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden voor jouw specifieke situatie!