fbpx
X

Wat is cloud telefonie?

Cloud telefonie op basis van VoIP (Voice over Internet Protocol) is een betrouwbare methode om te bellen via een internetverbinding. Bellen in de cloud biedt uw organisatie dezelfde mogelijkheden als een traditionele telefooncentrale, maar mét alle voordelen van de cloud.

Automatische updates en upgrades

Doordat u belt via internet, heeft u geen eigen telefooncentrale meer nodig. Dat scheelt u niet alleen investeringskosten, maar ook de hoge kosten voor onderhoud, service en beveiliging zijn voor u verleden tijd. Met telefonie in de cloud (ook wel hosted telefonie) van Felloo bent u altijd verzekerd van de nieuwste oplossingen op het gebied van telefonie, omdat updates en upgrades automatisch voor u worden uitgevoerd.

Maximale bereikbaarheid

De cloud is niet gebonden aan een locatie. U bent dus erg flexibel, want dankzij de cloud bent u altijd bereikbaar. U bent altijd bereikbaar onder uw eigen zakelijke nummer. Telefonie in de cloud is daarom erg geschikt voor flexwerkers en werknemers die veel onderweg zijn, zoals accountmanagers.

Cloud telefonie: goedkoop en flexibel

Eenvoudig de samenwerking binnen uw organisatie optimaliseren?

Image-2

Vast - Mobiel

Kies zelf op welk toestel u bereikbaar wilt zijn met onze Vast-Mobiel oplossing!

Meer informatie
Image-2

Klant contact center

Optimaliseer de klanttevredenheid van uw bedrijf met een klant contact center.

Meer informatie
Image-2

Bereikbaarheidsoplossingen

U houdt overzicht door al uw communicatie-kanalen aan elkaar te koppelen.

Meer informatie

maximale flexibiliteit zonder investeringen vooraf

Met cloud telefonie investeert u niet meer in spullen, maar in dienstverlening die altijd flexibel af te nemen is. Kortom: u betaalt alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Gebruikers toevoegen en verwijderen was nog nooit zo eenvoudig! Felloo voert het beheer van uw telefooncentrale in de cloud uit. Dankzij de automatische updates, maakt u altijd gebruik van de nieuwste technologieën.

Cloud telefonie van Felloo is een betrouwbare methode om te bellen via een beveiligde, constante stabiele verbinding. Onze datacenters worden op de beste manier beveiligd om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen.

Uw telefooncentrale bevindt zich in de cloud; dat betekent dat u geen investeringskosten meer hoeft te betalen voor uw telefooncentrale. Daarnaast belt u onderling gratis, ook in het buitenland!

U bent altijd en overal bereikbaar op uw zakelijke nummer, want met telefonie in de cloud bepaalt u zelf op welk toestel u bereikbaar bent! U belt vanaf iedere locatie ter wereld met uw zakelijke nummer. Het enige wat u nodig hebt, is een internetverbinding.