fbpx
X

Bereikbaarheidsoplossingen voor iedere organisatie

Dankzij onze bereikbaarheidsoplossingen worden alle verschillende vormen van communicatie met elkaar gecombineerd. Al uw inkomende berichten komen samen in één overzichtelijke berichtenbox.

Uw hele organisatie staat continu met elkaar in contact. U ontvangt bijvoorbeeld realtime informatie over de beschikbaarheid en bereikbaarheid van de contactpersonen uit uw adresboek en u kunt eenvoudig met ze communiceren via chat-, spraak- en videoberichten.

Onze bereikbaarheidsoplossingen oplossingen hebben een koppeling met veel CRM- en ERP-systemen. Zodra uw systeem de afzender van een inkomend bericht herkent, ontvangt u direct alle benodigde informatie over de persoon of de organisatie in kwestie.

Bereikbaarheidsoplossingen | Felloo

Ervaar zelf hoe eenvoudig samenwerken kan zijn

combineer alle vormen van communicatie

Met de bereikbaarheidsoplossingen van Felloo worden al uw communicatiekanalen op een overzichtelijke manier aan elkaar gekoppeld. Er ontstaat volledige integratie en verhoogde efficiëntie dankzij de koppeling met uw CRM en ERP-systeem.

Met de bereikbaarheidsoplossingen van Felloo ziet u direct wie van uw contactpersonen op dit moment bereikbaar is. Zo voorkomt u tijdverspilling door te bellen terwijl uw collega in een meeting zit en niet kan opnemen.

Alle inkomende berichten, van telefonie tot e-mail, van WhatsApp tot social media berichten, worden getoond in één overzichtelijke berichtenbox. Ook uw CRM en ERP-systeem zijn gekoppeld en zorgen ervoor dat u in één oogopslag over alle benodigde informatie beschikt.

U ontvangt direct alle informatie die u nodig hebt over uw contactpersonen en kunt uw klanten en prospects daardoor sneller en beter van dienst zijn.