Binnen een paar minuten up and running na een landelijke storing?
4914
Binnen een paar minuten up and running na een landelijke storing?

Welke verbinding geschikt is voor uw bedrijf, is geheel afhankelijk van uw behoeften. Voor een goede indicatie komen wij bij u langs en bespreken de wensen (snelheid, gebruik, VPN, veiligheid, up-time) met u.

Daag ons uit!

Onbezorgd werken & Altijd online.

INTERNET

Internet, we kunnen tegenwoordig niet meer zonder. Ook de werkzaamheden van organisaties staan en vallen met een betrouwbare internetverbinding. Samen met onze partners leveren wij verbindingen die passen bij de wensen van elke organisatie. Of het nou draait om snelheid, veiligheid of draadloos. De internetverbinding is de hoeksteen van elke organisatie.

Schaalbaar en flexibel

Betalen per gebruiker

Kosten efficiënt werken

Beveiligd

IP- VPN

All-in support

Wat is voor jou geschikt?

WiFiWiFi

Door goed te monitoren welk verkeer bij uw organisatie binnenkomt en structureel te blijven updaten zorgen we ervoor dat belangrijke bedrijfsdata goed is beschermd.

Altijd OnlineAltijd Online

Downtime kost geld en zorgt voor veel frustratie in de organisatie. Door het plaatsen van back-ups voorkomen je problemen.

WiFi

Door samen te werken met toonaangevende partners zorgen we ervoor dat we voorop blijven lopen als het draait om veilige Wifi verbindingen. Een veilige internetverbinding is in het huidige tijdperk, waar bedrijfsgevoelige informatie steeds vaker op straat komt te liggen van groot belang.

Meer informatie
Altijd Online

Om te voorkomen dat bedrijfsprocessen stil komen te liggen is er Felloo Altijd Online. Mocht er een storing plaats vinden kan je altijd vertrouwen op een snelle 4G Back-up server. Zo kan iedereen ongestoord door blijven werken en gaan landelijke storingen aan jouw organisatie voorbij.

Meer informatie

Private Cloud

Een Cloud die door één organisatie wordt gebruikt. Omdat de Private Cloud alleen bestemd is voor deze organisatie, kan het geheel naar eigen wens ingericht worden. Op die manier ben jij er zeker van dat de Cloudomgeving goed presteert zonder hoge investeringen in kennis en beheer.

Meer informatie

Public Cloud

– Lagere kosten en meer flexibiliteit en business agility
– Ongekende productiviteit en groeiende verzameling van services
– Compatibel met uw bestaande IT-omgeving
– Perfect schaalbaar en betalen naar gebruik
– Gebouwd om uw gegevens te beschermen
– Wereldwijd beschikbaar, met uitstekende prestaties

Meer informatie

Hybrid Cloud

– Optimale mix van on-premise, private en public
– Lagere kosten, door maximaliseren van kostenefficiëntie
– Makkelijk om snel gebruik te maken van nieuwe functionaliteit.
– Gefaseerde overgang naar hybrid mogelijk.
– Flexibel en schaalbaar; gemakkelijk opschalen bij pieken.
– Belangrijke data veilig in een private cloud.

Meer informatie

Zware speciale applicaties vereisen betere verbindingen.

Speciale applicaties en software worden zwaarder, videovergaderingen worden populairder en live evenementen zijn in opkomst. Deze ontwikkelingen vragen veel van een internetverbinding met een glasvezel verbinding ben je klaar voor de toekomst. Iedere verbinding is te plaatsen in een veilige IP-VPN verbinding. Hiermee kan je het bedrijfsnetwerk altijd op een veilige en betrouwbare manier koppelen aan andere vestigingen, thuiswerkers of diensten van vanuit ons datacenter worden aangeboden.

Wat klanten over ons zeggen

ZSM Orthopedics – Chantal

Felloo is sterk in persoonlijk contact en erg betrokken bij haar klanten. Een kleine attentie rond de feestdagen of af en toe een belletje van de accountmanager om te horen hoe het gaat; het is allemaal vanzelfsprekend!

ImageBuilders – Mitchell

Felloo is voor ons steeds meer dé totaaloplossing aan het worden. Het grootste voordeel hiervan is dat wij als bedrijf alles onder één dak hebben. Daarnaast is het contact met Felloo altijd erg prettig en denken ze actief mee met het bedrijf. Dit kunnen verschillende vraagstukken zijn. Een fijne partner zijn hoeft niet zo ingewikkeld te zijn.