fbpx
X

Internetverbindingen als basis voor uw organisatie

In ons privéleven zijn we het gewend om 24/7 bereikbaar te zijn, maar ook in onze zakelijke omgeving wordt dit steeds normaler. Een betrouwbare internetverbinding wordt daarom steeds belangrijker. Hierbij is niet alleen de snelheid van belang, maar ook de betrouwbaarheid, veiligheid en de kosten.

Wij geven u graag advies over welk bedrijfsnetwerk het beste bij uw bedrijf past. Felloo werkt samen met meerdere leveranciers en levert alle typen verbindingen, van glasvezel tot VDSL en ADSL. We streven ernaar om de perfecte combinatie te maken tussen snelheid, betrouwbaarheid en kosten, uiteraard zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van uw netwerk.

Verbindingen | Felloo

Nieuwsgierig welke connectivity oplossing bij uw organisatie past?

Image-2

Glasvezel

Ontdek de voordelen van de snelle en betrouwbare glasvezel van Felloo.

Meer informatie
Image-2

WiFi

Een beveiligd draadloos netwerk van hoge kwaliteit voor uw hele organisatie.

Meer informatie
Image-2

Altijd online

4G Backup geeft uw organisatie de zekerheid dat u altijd bereikbaar bent.

Meer informatie

Snelle en stabiele verbinding tegen een voordelige prijs

Felloo biedt een totaaloplossing voor de netwerkverbinding van uw organisatie. Met onze cloud infrastructuur profiteert uw organisatie van een stabiele en snelle verbinding tegen een voordelige prijs.

Iedere verbinding die u bij Felloo afneemt, is te plaatsen in een veilige IP-VPN verbinding. U bent beschermd tegen gevaren van buitenaf, zoals virussen, spam en cyberaanvallen. Hiermee kunt u uw bedrijfsnetwerk altijd op een veilige en betrouwbare manier koppelen aan andere vestigingen, thuiswerkers of diensten die vanuit ons datacenter worden aangeboden.

Een van de grote voordelen van een cloud infrastructuur is dat u geen kostbare investeringen hoeft te doen. U weet precies waar u aan toe bent, want bij Felloo betaalt u een vast bedrag per maand.

Felloo voert het beheer uit over uit netwerkverbinding en zorgt ervoor dat alle software, hardware en apparatuur voor u geïnstalleerd worden. U profiteert altijd van de nieuwste technieken en technologieën, want updates en upgrades worden automatisch voor u uitgevoerd.