fbpx
X

Altijd online

We kunnen niet meer zonder een betrouwbare internetverbinding. Zowel zakelijk als privé verwachten we dat we 24/7 bereikbaar zijn. Organisaties liggen plat als internet niet werkt en om dat te voorkomen, kunt u bij Felloo kiezen voor zekerheid in de vorm van een 4G backup verbinding.

Felloo levert daarnaast ook 4G internet op plekken waar normaal gesproken slecht internet te ontvangen is, bijvoorbeeld in buitengebieden.

Felloo 4G Backup

Om te voorkomen dat al uw bedrijfsprocessen stil komen te liggen, is er Felloo Altijd online. Indien er een storing plaatsvindt, kunt u vertrouwen op de uw snelle 4G backup verbinding. Zo kan iedereen in uw organisatie ongestoord doorwerken. Zelfs de grootste landelijke storingen aan uw organisatie voorbij!

Altijd Online Met Cloud Services | Felloo

Wilt u gegarandeerd snel en betrouwbaar internet, zelfs bij storingen?

Altijd verzekerd van een betrouwbare internetverbinding

Felloo biedt een totaaloplossing voor de netwerkverbinding van uw organisatie. Met onze cloud infrastructuur profiteert uw organisatie van een stabiele en snelle verbinding tegen een voordelige prijs. Onze ‘altijd online’-optie verzekert uw organisatie ervan dat u altijd online bent, zelfs als er een landelijke storing plaatsvindt.

Iedere verbinding die u bij Felloo afneemt, is te plaatsen in een veilige IP-VPN verbinding. U bent beschermd tegen gevaren van buitenaf, zoals virussen, spam en cyberaanvallen. Hiermee kunt u uw bedrijfsnetwerk altijd op een veilige en betrouwbare manier koppelen aan andere vestigingen, thuiswerkers of diensten die vanuit ons datacenter worden aangeboden.

Een van de grote voordelen van een cloud infrastructuur is dat u geen kostbare investeringen hoeft te doen. U weet precies waar u aan toe bent, want bij Felloo betaalt u een vast bedrag per maand.

Felloo voert het beheer uit over uit netwerkverbinding en zorgt ervoor dat alle software, hardware en apparatuur voor u geïnstalleerd worden. U profiteert altijd van de nieuwste technieken en technologieën, want updates en upgrades worden automatisch voor u uitgevoerd.