fbpx
X

Razendsnel internet met zakelijk glasvezel

Glasvezel wordt op steeds meer bedrijventerreinen aangelegd. Dat is een positieve ontwikkeling, want een snelle en betrouwbare internetverbinding is onmisbaar in uw organisatie. Met een glasvezelverbinding van Felloo profiteert u van een supersnelle verbinding. Daarnaast is uw bedrijfsnetwerk verzekerd van constante kwaliteit.

Zakelijk glasvezel aanleggen

Felloo regelt het beheer over uw glasvezelverbinding. U hoeft zelf dus geen onderhoud aan uw verbinding uit te voeren. U profiteert altijd van de snelle en stabiele verbinding die glasvezel u te bieden heeft. Met een glasvezelverbinding van Felloo is uw organisatie verzekerd van een toekomstvaste oplossing.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van diensten op maat. We helpen u graag vrijblijvend bij het maken van de juiste keuze voor uw organisatie.

Zakelijk glasvezel van Felloo

Profiteer zelf van onze snelle en betrouwbare glasvezel

Razendsnel, ongelimiteerd en betrouwbaar internet

Met een glasvezelverbinding van Felloo verzekert u uw organisatie van een razendsnelle verbinding. Felloo voert het beheer uit over uw verbinding. U hoeft dus zelf geen onderhoud aan uw glasvezelverbinding uit te voeren. Uw verbinding wordt continu beveiligd door de specialisten van Felloo.

Glasvezel van Felloo biedt uw organisatie niet alleen een snelle en betrouwbare verbinding, maar ook een verbinding van constante kwaliteit.

Met glasvezel van Felloo gaat uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid. De voordelen van een hoge uploadsnelheid merkt u direct: grote bestanden versturen via de mail, het opslaan van bestanden in de cloud en uploaden via online diensten zoals WeTransfer heeft u met een glasvezelverbinding van Felloo in een mum van tijd gedaan.

De applicaties en software van nu werken op steeds zwaardere technieken, video wordt steeds populairder en ook videovergaderingen en live evenementen zijn in opkomst. Deze ontwikkelingen vragen veel van uw internetverbinding en glasvezel biedt daarin een uitkomst. Met een glasvezelverbinding van Felloo is uw organisatie verzekerd van een toekomstvaste oplossing.