fbpx
X

Zakelijk WiFi

Met een WiFi-netwerk van Felloo is uw organisatie verzekerd van internet van hoge kwaliteit. Voor zowel uw bedrijfsnetwerk als uw openbare netwerk. Met de Felloo Wifi-service heeft u altijd beschikking over een draadloos netwerk van hoge kwaliteit dat optimaal beveiligd is. U kunt uw WiFi-netwerk bijvoorbeeld gebruiken voor uw cloud telefonie en cloud werkplekken.

De WiFi-service is geschikt voor zowel uw privébedrijfsnetwerk als voor het openbare netwerk dat u gebruikt voor gasten. Apparaten verbinden moeiteloos moet uw eigen betrouwbare netwerk.

Onderhoud en beheer

Aan het onderhoud en het beheer van uw WiFi-netwerk bent u zelf geen tijd kwijt. Felloo voert het beheer voor u uit. Wij zorgen ervoor dat uw netwerk voorzien is van de beste beveiliging en monitoren al het verkeer. Tevens zorgt Felloo ervoor dat uw netwerk draait op de nieuwste technieken.

Wifi Tablet | Felloo

Profiteer zelf van de snelle en betrouwbare Wifi van Felloo

eenvoudig verbinding maken met uw eigen wifi-netwerk

Felloo biedt een totaaloplossing voor de netwerkverbinding van uw organisatie. Met onze cloud infrastructuur profiteert uw organisatie van een stabiele en snelle verbinding tegen een voordelige prijs. Met de wifiverbinding van Felloo profiteren uw medewerkers én gasten van snel, stabiel en veilig internet.

Iedere verbinding die u bij Felloo afneemt, is te plaatsen in een veilige IP-VPN verbinding. U bent beschermd tegen gevaren van buitenaf, zoals virussen, spam en cyberaanvallen. Hiermee kunt u uw bedrijfsnetwerk altijd op een veilige en betrouwbare manier koppelen aan andere vestigingen, thuiswerkers of diensten die vanuit ons datacenter worden aangeboden.

Een van de grote voordelen van een cloud infrastructuur is dat u geen kostbare investeringen hoeft te doen. U weet precies waar u aan toe bent, want bij Felloo betaalt u een vast bedrag per maand.

Felloo voert het beheer uit over uit netwerkverbinding en zorgt ervoor dat alle software, hardware en apparatuur voor u geïnstalleerd worden. U profiteert altijd van de nieuwste technieken en technologieën, want updates en upgrades worden automatisch voor u uitgevoerd.