Altijd en overal, flexibel belangrijke informatie kunnen delen
4923
Altijd en overal, flexibel belangrijke informatie kunnen delen

Jouw organisatie wil flexibel werken. Flexibel in plaats, flexibel in tijd en in frequentie. Kantoren zijn hier op ingericht, maar geldt dat ook voor de ICT oplossingen? Felloo helpt ondernemers bij het maken van de juiste keuzes en het inrichten van tools en services zodat je altijd en overal gebruik kunt maken van je pc, laptop, tablet en smartphone.

Download gratis whitepaper

Wat is de moderne werkplek?

In huis, op kantoor, in de auto of in de trein.

Met een Cloud werkplek werk je waar en wanneer je maar wilt. Overal ter wereld kun je gebruik maken van de functionaliteiten van je kantoor en tegelijkertijd heb je ook nog eens de beschikking over alle applicaties, documenten en informatie die je nodig hebt om productief te werken. Software en applicaties worden namelijk moeiteloos samengevoegd in een speciale werkomgeving. Deze omgeving kun je altijd en overal bereiken, vanaf iedere gewenste device.

Schaalbaar en flexibel

Betalen per gebruiker

Kosten efficiënt werken

Locatie onafhankelijk

Uw data altijd veilig beschikbaar

All-in support

Wat is voor jou geschikt?

Private CloudPrivate Cloud

De Private Cloud maakt het voor jou mogelijk om overal waar je bent je gegevens in te zien. Op deze manier reist de data zorgeloos met je mee en heb je het altijd bij de hand.

Public CloudPublic Cloud

Oneindige schaalbaarheid van jouw platform. Je betaald enkel voor wat je gebruikt, met het grote voordeel dat je geen eigen hardware hoeft aan te schaffen en af te schrijven.

Hybrid CloudHybrid Cloud

De hybrid cloud brengt alle voordelen die de public en private cloud bieden samen. Zo creëer je de mogelijkheid om applicaties en workloads daar te laten draaien waar ze het best tot hun recht komen.

Private Cloud

Een Cloud die door één organisatie wordt gebruikt. Omdat de Private Cloud alleen bestemd is voor deze organisatie, kan het geheel naar eigen wens ingericht worden. Op die manier ben jij er zeker van dat de Cloudomgeving goed presteert zonder hoge investeringen in kennis en beheer.

Meer informatie
Public Cloud

- Lagere kosten en meer flexibiliteit en business agility - Ongekende productiviteit en groeiende verzameling van services - Compatibel met uw bestaande IT-omgeving - Perfect schaalbaar en betalen naar gebruik - Gebouwd om uw gegevens te beschermen - Wereldwijd beschikbaar, met uitstekende prestaties

Meer informatie
Hybrid Cloud

- Optimale mix van on-premise, private en public - Lagere kosten, door maximaliseren van kostenefficiëntie - Makkelijk om snel gebruik te maken van nieuwe functionaliteit. - Gefaseerde overgang naar hybrid mogelijk. - Flexibel en schaalbaar; gemakkelijk opschalen bij pieken. - Belangrijke data veilig in een private cloud.

Meer informatie

Private Cloud

Een Cloud die door één organisatie wordt gebruikt. Omdat de Private Cloud alleen bestemd is voor deze organisatie, kan het geheel naar eigen wens ingericht worden. Op die manier ben jij er zeker van dat de Cloudomgeving goed presteert zonder hoge investeringen in kennis en beheer.

Meer informatie

Public Cloud

– Lagere kosten en meer flexibiliteit en business agility
– Ongekende productiviteit en groeiende verzameling van services
– Compatibel met uw bestaande IT-omgeving
– Perfect schaalbaar en betalen naar gebruik
– Gebouwd om uw gegevens te beschermen
– Wereldwijd beschikbaar, met uitstekende prestaties

Meer informatie

Hybrid Cloud

– Optimale mix van on-premise, private en public
– Lagere kosten, door maximaliseren van kostenefficiëntie
– Makkelijk om snel gebruik te maken van nieuwe functionaliteit.
– Gefaseerde overgang naar hybrid mogelijk.
– Flexibel en schaalbaar; gemakkelijk opschalen bij pieken.
– Belangrijke data veilig in een private cloud.

Meer informatie

Jouw data en apps zorgeloos beschikbaar en altijd bij de hand

De nieuwste ontwikkelingen binnen Microsoft geven organisaties de kans om een op maat gemaakte oplossing te kiezen die zorgt voor een efficiëntere, maar vooral productievere werkplek. Een stabiele internetverbinding is het enige dat je in deze tijd nog nodig hebt om overal te kunnen werken vanaf je eigen gekozen devices. En je hoeft je geen zorgen te maken over de security van de cloud werkplek. Wij ondersteunen je bij het maken van de juiste keuzes zodat de veiligheid van verbindingen, bestanden en communicatie altijd gewaarborgd blijft. Door te blijven streven naar betere certificeringen, interne protocollen, het encrypten van data en kennis van de markt geloven we bij Felloo dat wij voorop blijven lopen op het gebied van veiligheid.

Wat klanten over ons zeggen

ZSM Orthopedics – Chantal

Felloo is sterk in persoonlijk contact en erg betrokken bij haar klanten. Een kleine attentie rond de feestdagen of af en toe een belletje van de accountmanager om te horen hoe het gaat; het is allemaal vanzelfsprekend!

Veilig Thuis – E. Rooijers
Felloo is een jong bedrijf met traditionele waarden; transparant en afspraak is afspraak.  Maar tegelijkertijd flexibel; voor ons is het belangrijk dat er snel geacteerd kan worden en out of the box meegedacht wordt vanuit onze belangen om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen. ICT ondersteuning is voor ons 24 uur per dag noodzakelijk, we moeten hier eigenlijk 100% op kunnen vertrouwen. Natuurlijk is dit niet altijd het geval.  Wat wel het geval is dat Felloo zich voor meer dan 100% inspant om ervoor te zorgen dat alles weer werkt. Voor Veilig Thuis IJsselland  is Felloo een betrouwbare en deskundige partner.
Volledige focus op jouw core business samen met ons

Wij bieden je altijd een totaalpakket aan waarbij wij de oplossingen volledig managen, zo heb jij er ten allen tijden geen omkijken naar en kun jij je volledig richten op je core business. Onderhoud en monitoring van je systemen, verbindingen en software horen daar ook bij. Wij beheren voor jou de servers en alle zaken die daarbij komen kijken zoals updates, monitoring, het maken van back-ups en het oplossen van storingen zijn inbegrepen.

Cloud communicatie onder één dak
Wij zijn een onafhankelijke totaalaanbieder op het gebied van Cloud communicatie. Wij kunnen ons ontfermen over jouw gehele digitale werkomgeving zoals Cloud werkplekken, Cloud telefonie, printing, verbindingen en Cloud beveiliging. Wij managen alles onder één dak en bieden je een totaaloplossing. Dit werkt niet alleen veel efficiënter, maar is ook nog eens een stuk voordeliger voor jou!