fbpx
X

Werken waar en wanneer u wilt

Met een cloud werkplek werkt u waar en wanneer u maar wilt. U kunt overal ter wereld gebruik maken van de functionaliteiten van uw kantoor, inclusief alle documenten, applicaties en software. Uw online werkplek is altijd en overal beschikbaar via een beveiligde internetverbinding.

Werkplekken in de cloud verhogen de productiviteit van uw organisatie. U kunt uw e-mails alvast beantwoorden terwijl u met het openbaar vervoer reist. Of u ontwijkt de spits door eerst nog even thuis te werken.

Beheer en onderhoud

U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw flexibele cloud werkplek. Felloo regelt het beheer van uw werkplek in de cloud. Uw online werkplek wordt automatisch voorzien van de nieuwste upgrades en updates. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw kantoor beschermd is tegen gevaren van buitenaf.

Flexibele cloud werkplek | Felloo

Meer weten over cloud werkplekken?

Image-2

Het Nieuwe Werken

Cloud werkplekken zijn overal bereikbaar en erg geschikt voor Het Nieuwe Werken.

Meer informatie
Image-2

Applicaties

Al uw bedrijfsspecifieke software en applicaties zijn beschikbaar in de cloud.

Meer informatie
Image-2

Veiligheid

Uw gegevens en applicaties zijn beschikbaar via een veilige verbinding.

Meer informatie

vanaf ieder device toegang tot uw bestanden

Felloo voert het beheer van uw werkplek in de cloud uit. Uw systeem wordt automatisch geüpdatet, waardoor u altijd werkt volgens de nieuwste technieken en technologieën. Het toevoegen en verwijderen van gebruikers is daarnaast erg eenvoudig en wordt simpel en snel voor u geregeld door Felloo.

U betaalt geen investeringskosten, want alle hardware en software waar u gebruik van maakt, zijn veilig opgeslagen in de cloud. U betaalt per maand en weet daardoor direct waar u aan toe bent. De productiviteit van uw organisatie verhoogt zich als vanzelfsprekend, door eenvoudige samenwerkingstools voor uw medewerkers.

Uw gehele kantoor is vanaf iedere locatie ter wereld beschikbaar. Via een beveiligde internetverbinding kunt u altijd en overal gebruik maken van alle functionaliteiten van uw kantoor zoals u deze ook op uw fysieke kantoor gebruikt.

Uw documenten zijn veilig opgeslagen in de cloud en zijn altijd bereikbaar via een beveiligde internetverbinding. Felloo voert het beheer uit van uw cloud werkplek en zorgt ervoor dat uw werkplek beveiligd is tegen gevaren van buitenaf.