X

Veiligheid

Voor veel bedrijven blijft beveiliging een belangrijk knelpunt voor het al dan niet kiezen voor de cloud. Dat is begrijpelijk, maar het is absoluut niet nodig. Al uw gegevens, software en applicaties worden namelijk opgeslagen in een beveiligd datacenter die zich op een zeer goed beveiligde locatie in Nederland bevindt.

Uw eigen cloud omgeving bij Felloo wordt beschermd door middel van zeer hoge beveiligingseisen. Al uw data wordt versleuteld opgeslagen via encryptie. U heeft altijd en overal toegang tot uw persoonlijke cloud omgeving via een beveiligde verbinding.

Continue monitoring en automatische updates

Felloo verzorgt het beheer en onderhoud van uw cloud server. Uw cloud omgeving wordt continu gemonitord en wordt voorzien van de nieuwste updates van uw software en applicaties. Daarnaast zorgt Felloo ervoor dat al uw data en applicaties vrij zijn van virussen en spam.

Werkplek Beveiliging | Felloo Smart Cloud Services

De NEN 7510-norm is speciaal ontwikkeld voor informatiebeveiliging in de zorgsector. Voor veel bedrijven is het belangrijk dat hun werkplek NEN 7510 gecertificeerd is. Dit certificaat richt zich specifiek op privacybescherming, zoals gegevensuitwisseling, logging van patiëntengegevens en toegang tot patiëntengegevens. De werkplekken van Felloo zijn NEN 7510 gecertificeerd.

De ISO 27001-norm richt zich op informatiebeveiliging. De werkplekken van Felloo zijn ISO 27001-gecertificeerd en daarmee geschikt om uw vertrouwelijke gegevens in op te slaan en in te bewerken.

Bij de ISAE 3402 certificering wordt de kwaliteit van de uitbestede activiteiten van een serviceorganisatie (in dit geval Felloo) beoordeeld. Het gaat er hierbij bijvoorbeeld om wie toegang heeft tot de gegevens en hoe de serviceorganisatie omgaat met de beveiliging. Ook wordt er beoordeeld of er voldoende maatregelen genomen zijn om fraude te voorkomen. Onze werkplekken zijn ISAE 3402 gecertificeerd.

Uw data op de beste manier laten beveiligen in de cloud

Neem contact op

uw data versleuteld opgeslagen door middel van encryptie

Uw documenten zijn veilig opgeslagen in de cloud en zijn altijd bereikbaar via een beveiligde internetverbinding. Felloo voert het beheer uit van uw cloud werkplek en zorgt ervoor dat uw werkplek beveiligd is tegen gevaren van buitenaf.

U betaalt geen investeringskosten, want alle hardware en software waar u gebruik van maakt, zijn veilig opgeslagen in de cloud. U betaalt per maand en weet daardoor direct waar u aan toe bent. De productiviteit van uw organisatie verhoogt zich als vanzelfsprekend, door eenvoudige samenwerkingstools voor uw medewerkers.

Uw gehele kantoor is vanaf iedere locatie ter wereld beschikbaar. Via een beveiligde internetverbinding kunt u altijd en overal gebruik maken van alle functionaliteiten van uw kantoor zoals u deze ook op uw fysieke kantoor gebruikt.

Felloo voert het beheer van uw werkplek in de cloud uit. Uw systeem wordt automatisch geüpdatet, waardoor u altijd werkt volgens de nieuwste technieken en technologieën. Het toevoegen en verwijderen van gebruikers is daarnaast erg eenvoudig en wordt simpel en snel voor u geregeld door Felloo.