fbpx
X

Het Nieuwe Werken

Slim, flexibel en effectief werken: dat is waar Het Nieuwe Werken om bekend staat. Steeds meer bedrijven werken via deze methode, en dat is ook niet zo vreemd. Het zorgt namelijk voor een verbeterde productiviteit bij medewerkers en daarnaast zorgt het voor kostenbesparing.

Cloud werkplekken

Het enige wat medewerkers nodig hebben om aan het werk te kunnen, is toegang tot de documenten en systemen die zij op kantoor ook gebruiken. Cloud werkplekken maken deze toegang moeiteloos mogelijk. Al uw gegevens, applicaties en software zijn veilig opgeslagen in de cloud en kunnen altijd en overal geraadpleegd worden.

Het Nieuwe Werken | Felloo

Profiteer van de voordelen van Het Nieuwe Werken!

flexibele werktijden vanaf iedere locatie ter wereld

U betaalt geen investeringskosten. Alle benodigde hard- en software staan tot uw beschikking in ons datacenter in de cloud. U betaalt per maand en weet daardoor direct waar u aan toe bent. De productiviteit van uw organisatie verhoogt zich als vanzelfsprekend, door eenvoudige samenwerkingstools voor uw medewerkers.

Als uw bedrijf ‘Het Nieuwe Werken’ toepast en dat combineert met werken in de cloud, verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers. U heeft beschikking over eenvoudige samenwerkingstools en ziet direct welke collega’s beschikbaar zijn, wat de interne communicatie van uw organisatie verbetert.

Felloo voert het beheer van uw werkplek in de cloud uit. Uw systeem wordt automatisch geüpdatet, waardoor u altijd werkt volgens de nieuwste technieken en technologieën. Het toevoegen en verwijderen van gebruikers is daarnaast erg eenvoudig en wordt simpel en snel voor u geregeld door Felloo.

Uw gehele kantoor is vanaf iedere locatie ter wereld beschikbaar. Via een beveiligde internetverbinding kunt u altijd en overal gebruik maken van alle functionaliteiten van uw kantoor zoals u deze ook op uw fysieke kantoor gebruikt.