Hybrid Cloud: Het beste van twee werelden
4925
Hybrid Cloud: Het beste van twee werelden

Hybrid Cloud is een steeds populairder wordende cloudoplossing. Het is een combinatie van Private Cloud en Public Cloud. Een deel van je bedrijfsapplicaties draait in de Public Cloud en een deel in de Private Cloud. Hierdoor is het veel flexibeler in te richten en veel beter af te stemmen op de behoeftes van jouw organisatie!

Vraag nu een vrijblijvende demo aan

Wat is Hybrid Cloud?

Eenvoudig tegelijk met je collega’s in hetzelfde document werken.

Bij Hybrid Cloud worden de voordelen van de Public en Private Cloud gecombineerd. Hiermee wordt voor jou de mogelijkheid gecreëerd om je applicaties daar te laten draaien waar ze het beste tot hun recht komen. Gevoelige data kan opgeslagen worden in de Private Cloud en tegelijkertijd maken andere oplossingen gebruik van de Public Cloud. Met een Hybride Cloudoplossing kunnen deze omgevingen toch worden verbonden zodat onderlinge communicatie en data-uitwisseling mogelijk is.

Wanneer je werkt in de Hybrid Cloud van Felloo betekent dit altijd dat je beschikt over de meest actuele versies van Microsoft 365. Je kunt eenvoudig tegelijk met je collega’s in hetzelfde document werken en je hebt toegang op verschillende devices.

Mike NurgelAccountmanager
Vraag nu een vrijblijvende demo aan!
  Wat klanten over ons zeggen

  Machine Fabriek Brunink – Thomas

  Al meerdere jaren positieve ervaring in de samenwerking met Felloo. Zeer kundige, prettige, persoonlijke ondersteuning op het gebied van telefonie.

   

  Rational – Arno

  Felloo is professioneel bedrijf met een Twents mentaliteit, ze zeggen wat ze doen. De mensen die er werken hebben verstand van zaken en ze stralen plezier uit.

   

  Met Hybrid Cloud heb je het beste van twee werelden

  De Hybrid Cloud biedt de mogelijk om uitstekend IT-gerelateerde prioriteiten en andere behoeften van de organisatie bij elkaar te brengen. Veel organisaties kiezen bij voorkeur voor een Hybrid Cloud. Vergeleken met de Public Cloud en Private Cloud biedt de Hybrid Cloud duidelijk de meeste flexibiliteit. Of jouw organisatie die flexibiliteit ook echt nodig heeft, hangt natuurlijk af van de doelen van de organisatie, met welke wet- en regelgeving jouw organisatie te maken heeft en in welke mate de behoeften van je organisatie kunnen veranderen. Wil je graag meer informatie? Felloo helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes voor jouw organisatie. Samen met jou zullen we naar het huidige databeleid van de organisatie kijken en bespreken we de plannen voor de toekomst. Vervolgens bepalen we welke oplossingen het beste bij jouw organisatie passen.