Private Cloud: Alles compleet onder controle
4928
Private Cloud: Alles compleet onder controle

In een Private Cloud omgeving wordt de infrastructuur geleverd voor één specifieke organisatie. De Private Cloud maakt het voor jou mogelijk om overal waar je bent je gegevens in te zien. Op deze manier reist de data zorgeloos met je mee en heb je het altijd bij de hand.

Vraag nu een vrijblijvende demo aan

Wat is Private Cloud?

Data zorgeloos beschikbaar en altijd bij de hand.

Een Private Cloud is zoals gezegd een Cloud die door één organisatie wordt gebruikt. Omdat de Private Cloud alleen bestemd is voor deze specifieke organisatie, kan het geheel naar eigen wens ingericht worden. Een Private Cloud van Felloo wordt exclusief voor jouw organisatie opgezet en beheerd. Hierdoor heb je de volledige controle over data, beveiliging en kwaliteit van dienstverlening. Dat maakt de Private Cloud een hele veilige soort Cloud. Onze Private Cloud dienst is volledig aanpasbaar op jouw bedrijf in elke situatie. Dit kunnen we doen bij jou op locatie, maar ook bij ons in ons datacenter. Wij regelen alles; van aanschaf tot inrichting en beheer. Op die manier ben jij er zeker van dat de Cloudomgeving goed presteert zonder hoge investeringen in kennis en beheer.

Mike NurgelAccountmanager
Vraag nu een vrijblijvende demo aan!
  Wat klanten over ons zeggen

  Veilig Thuis – E. Rooijers
  Felloo is een jong bedrijf met traditionele waarden; transparant en afspraak is afspraak.  Maar tegelijkertijd flexibel; voor ons is het belangrijk dat er snel geacteerd kan worden en out of the box meegedacht wordt vanuit onze belangen om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen. ICT ondersteuning is voor ons 24 uur per dag noodzakelijk, we moeten hier eigenlijk 100% op kunnen vertrouwen. Natuurlijk is dit niet altijd het geval.  Wat wel het geval is dat Felloo zich voor meer dan 100% inspant om ervoor te zorgen dat alles weer werkt. Voor Veilig Thuis IJsselland  is Felloo een betrouwbare en deskundige partner.
  ImageBuilders – Mitchell

  Felloo is voor ons steeds meer dé totaaloplossing aan het worden. Het grootste voordeel hiervan is dat wij als bedrijf alles onder één dak hebben. Daarnaast is het contact met Felloo altijd erg prettig en denken ze actief mee met het bedrijf. Dit kunnen verschillende vraagstukken zijn. Een fijne partner zijn hoeft niet zo ingewikkeld te zijn.

  Wel in de Cloud werken, maar databronnen niet delen met anderen?

  Kies dan voor een Private Cloudoplossing! De Private Cloud biedt een hoge mate van betrouwbaarheid en continuïteit. Wanneer je voor een Private Cloudoplossing, dan verlaag je het risico van downtime, uitval en latency. Dankzij ondersteuning van onze specialisten en gegarandeerde resources, blijft jouw bedrijf goed bereikbaar en houd je je klanten tevreden.

  Benieuwd wat Felloo voor je kan betekenen?

  Wil je graag meer weten over werken in de Private Cloud en of het geschikt is voor jouw bedrijf? Of wil je graag de voor- en nadelen van Private Cloud versus de Public en Hybrid Cloud uitgelegd krijgen? Neem gerust contact met ons op! In een persoonlijk gesprek leggen we je alles graag duidelijk uit en vertellen we je meteen wat wij voor je kunnen doen als je overstapt naar het werken in de Cloud.