Met één druk op de knop alle klantinformatie tot je beschikking
4998
Met één druk op de knop alle klantinformatie tot je beschikking

Is een telefoongesprek voor jou de eerste minuten vaak lastig? En krijg je het benauwd als je voor de derde keer moet vragen wat de naam is van de persoon die je aan de lijn hebt? Geen zorgen, tegenwoordig is er een manier om jouw telefoon voortaan vloeiend te laten verlopen: met CRM integratie.

Vraag nu een vrijblijvende demo aan

Je beschikbaarheid is altijd bekend

Optimaliseer en verbeter uw klantencontact.

Integreer je telefooncentrale met je CRM pakket. Zo kun je eenvoudig telefoongesprekken starten vanuit het CRM-systeem en het je altijd de juiste informatie over de persoon die je aan de lijn hebt beschikbaar! Een CRM-systeem helpt je bij het beheren van je klantgegevens. Vanuit het CRM systeem kunnen klantgegevens up-to-date gehouden worden, elk contact met klanten bijgehouden worden en klantaccounts beheerd worden. Wanneer je jouw telefooncentrale koppelt met het CRM-systeem, ontvang je met één druk op de knop direct alle informatie die je nodig hebt over je contactpersoon. Op die manier kun je je klanten sneller en beter van dienst zijn.

Mike NurgelAccountmanager
Vraag nu een vrijblijvende demo aan!
  Wat klanten over ons zeggen

  ImageBuilders – Mitchell

  Felloo is voor ons steeds meer dé totaaloplossing aan het worden. Het grootste voordeel hiervan is dat wij als bedrijf alles onder één dak hebben. Daarnaast is het contact met Felloo altijd erg prettig en denken ze actief mee met het bedrijf. Dit kunnen verschillende vraagstukken zijn. Een fijne partner zijn hoeft niet zo ingewikkeld te zijn.

  Machine Fabriek Brunink – Thomas

  Al meerdere jaren positieve ervaring in de samenwerking met Felloo. Zeer kundige, prettige, persoonlijke ondersteuning op het gebied van telefonie.

   

  Integreer je telefooncentrale met jouw CRM of ERP

  Afgestemd op de communicatiebehoefte van je organisatie, dat is hoe onze specialisten jouw CRM systeem integreren. CRM integratie van Felloo is een maatwerkoplossing die voldoet aan de wensen en behoeften van jouw organisatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van CRM integratie? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij denken graag met je mee.