Mobiele telefonie: Altijd en overal optimale bereikbaarheid
4933
Mobiele telefonie: Altijd en overal optimale bereikbaarheid

Zijn jouw medewerkers veel onderweg? Dan is een smartphone echt een must. Welke smartphone het aantrekkelijkst is voor jouw medewerkers hangt af van het gebruik van zowel gebruik van mobiele data en bellen.

Vraag nu een vrijblijvende demo aan

Bepaal jouw bereikbaarheid. Ook onderweg

Bereikbaar zijn is van groot belang.

Mobiele telefonie is in de zakelijke wereld niet meer weg te denken. Organisaties kunnen niet meer optimaal functioneren zonder mobiele telefonie en data. Het is interessant voor iedereen die klantencontact hoog in het vaandel heeft staan. Met de hosted telefonieoplossingen van Felloo kun je jouw mobiele telefoon integreren in de telefooncentrale. Hierdoor heb je de mogelijkheid overal bereikbaar te zijn via hetzelfde telefoonnummer en kun je via de internetverbinding voordeliger met je smartphone bellen.

Mike NurgelAccountmanager
Vraag nu een vrijblijvende demo aan!
  Wat klanten over ons zeggen

  Veilig Thuis – E. Rooijers
  Felloo is een jong bedrijf met traditionele waarden; transparant en afspraak is afspraak.  Maar tegelijkertijd flexibel; voor ons is het belangrijk dat er snel geacteerd kan worden en out of the box meegedacht wordt vanuit onze belangen om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen. ICT ondersteuning is voor ons 24 uur per dag noodzakelijk, we moeten hier eigenlijk 100% op kunnen vertrouwen. Natuurlijk is dit niet altijd het geval.  Wat wel het geval is dat Felloo zich voor meer dan 100% inspant om ervoor te zorgen dat alles weer werkt. Voor Veilig Thuis IJsselland  is Felloo een betrouwbare en deskundige partner.
  ZSM Orthopedics – Chantal

  Felloo is sterk in persoonlijk contact en erg betrokken bij haar klanten. Een kleine attentie rond de feestdagen of af en toe een belletje van de accountmanager om te horen hoe het gaat; het is allemaal vanzelfsprekend!

  Ontdek de beste bereikbaarheidsoplossing voor jouw onderneming

  Felloo adviseert je graag over de beste oplossing in zakelijke mobiele telefonie voor jouw organisatie. Wij helpen je niet alleen met het vinden van een passend abonnement, maar ook een telefoon of tablet die de functionaliteit biedt die je nodig hebt. Wij zijn onafhankelijk aanbieder van verschillende providers. Wij leveren diverse soorten smartphones en tablets. Verandert je belgedrag? Dan kunnen wij je abonnement en toestel daarop aanpassen en regelen alles voor je, dus ook met nummerbehoud.