Vast-mobiel integratie: Altijd en overal bereikbaar
4935
Vast-mobiel integratie: Altijd en overal bereikbaar

Wil jij dat je medewerkers altijd en overal aan de slag kunnen? Met de vast-mobiel integratie van Felloo zijn jouw medewerkers altijd en overal bereikbaar op één telefoonnummer. Op kantoor én onderweg.

Vraag nu een vrijblijvende demo aan

Vast Mobiel. Wanneer je nooit meer een telefoontje wil missen

Grenzen tussen vast en mobiel verdwijnen.

Met de vast-mobiel integratie van Felloo hoef jij je persoonlijke mobiele nummer niet meer aan je klanten en relaties te geven. Je beschikt over één nummer en kiest zelf op welk toestel je bereikbaar bent. Alle faciliteiten en functionaliteiten van je vaste telefonie zijn middels de vast-mobiel integratie van Felloo direct beschikbaar op je mobiele telefoontoestellen. Vanaf je mobiele telefoon bel je naar de directe, interne nummers van je collega’s en wanneer je een oproep plaatst vanaf je telefoon, ziet de ontvanger van de oproep je zakelijk nummer. Daarnaast beschik je over één centrale voicemail box voor beide toestellen.

Marthijn GroenewoudSales Director
Vraag nu een vrijblijvende demo aan!
  Wat klanten over ons zeggen

  Veilig Thuis – E. Rooijers
  Felloo is een jong bedrijf met traditionele waarden; transparant en afspraak is afspraak.  Maar tegelijkertijd flexibel; voor ons is het belangrijk dat er snel geacteerd kan worden en out of the box meegedacht wordt vanuit onze belangen om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen. ICT ondersteuning is voor ons 24 uur per dag noodzakelijk, we moeten hier eigenlijk 100% op kunnen vertrouwen. Natuurlijk is dit niet altijd het geval.  Wat wel het geval is dat Felloo zich voor meer dan 100% inspant om ervoor te zorgen dat alles weer werkt. Voor Veilig Thuis IJsselland  is Felloo een betrouwbare en deskundige partner.
  ZSM Orthopedics – Chantal

  Felloo is sterk in persoonlijk contact en erg betrokken bij haar klanten. Een kleine attentie rond de feestdagen of af en toe een belletje van de accountmanager om te horen hoe het gaat; het is allemaal vanzelfsprekend!

  Alle functionaliteiten van een fysieke telefooncentrale zonder grote investering

  Felloo voert het beheer van je telefooncentrale in de Cloud uit. Dat betekent dat je geen investeringskosten meer hoeft te betalen voor de telefooncentrale. Dankzij automatische updates maak je altijd gebruik van de nieuwste technologieën.

  Ontdek de mogelijkheden van vast-mobiel integratie

  Het integreren van vaste en mobiele telefonie heeft verschillende voordelen:

  Medewerkers kunnen flexibeler en mobieler werken.

  Kostenbesparing: geen kosten tussen vaste en mobiele telefonie.

  De kwaliteit van het klantencontact verbetert. Je bent namelijk overal bereikbaar met dezelfde kwaliteit.

  Je kunt bellen en gebeld worden op één vast, zakelijk telefoonnummer.

  Alle voordelen die je hebt van zakelijke telefonie ook op de mobiele telefoon.

  Bij Felloo hebben we optimale kennis van vaste en mobiele telefonie en de integratiemogelijkheden van deze twee. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van vast-mobiel integratie met je eigen telefooncentrale of telefonie in de Cloud. Daarnaast helpen wij jou ook graag om het juiste moment te kiezen voor de integratie van vast en mobiel.