X
Het team | Felloo.nl

Inrichting van uw volledige cloud omgeving

Felloo is gespecialiseerd in het inrichten van volledige cloud omgevingen. Wij beginnen bij de basis: een stabiele en betrouwbare internetverbinding. Vervolgens richten we uw cloud telefonie en online werkplek in. Maar we gaan verder dan dat: we bieden uw organisatie ook de meest geavanceerde print- en scantechnieken (in de cloud) aan. Daarnaast hebben we ons productportfolio sinds eind 2016 uitgebreid met cloud beveiliging. Kortom: Felloo is dé organisatie die u kan helpen bij het inrichten van uw volledige cloud omgeving.

Professioneel en deskundig

Wij snappen als geen ander dat een volledige overstap naar de cloud grote veranderingen met zich meebrengt in uw organisatie. Wij zorgen er daarom voor dat u ook hierin volledig ondersteund wordt. Bij ons krijgt u een eigen accountteam, waardoor u altijd snel en persoonlijk geholpen wordt.

Bent u er nog niet klaar voor om met uw gehele bedrijfsomgeving over te stappen op de cloud? Ook dat is bij ons geen probleem; wij kunnen ook moeiteloos één cloud oplossing bij u integreren.

Update grafiek: 08-02-2018

Explosieve groei

Felloo is in 2011 ontstaan uit een joint venture en sinds die tijd heeft Felloo niet stilgestaan. Waar we begonnen met een klein team in Almelo, zijn we anno 2018 uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie met meerdere vestigingen. En we blijven groeien! In 2017 hebben wij onze onze vierde vestiging geopend.

Dat Felloo een groeiende onderneming is, bewijst ook het feit dat we al drie keer op rij een FD Gazelle zijn en genomineerd door Deloitte voor de fast 50 met een ranking van een 15e plaats in Nederland met een groei van 601%! Hierover leest u meer op deze pagina.

Download hier de algemene voorwaarden van Felloo Oost

Download hier de algemene voorwaarden van Felloo West

Download hier de algemene voorwaarden van Felloo Noord

Download hier de algemene voorwaarden van Felloo Midden Nederland