fbpx
X

Typisch Felloo

Loop je bij ons op kantoor dan ervaar je direct de plezierige werksfeer. We hechten veel waarde aan het werkgeluk en de ontwikkeling van ons personeel. Betrokken medewerkers die altijd op de hoogte zijn van de laatste (technische) ontwikkelingen. Dat is waarmee Felloo het verschil maakt.

Felloo Challenge the Cloud

Wij zijn erg nieuwsgierig ingesteld en we hebben een enorme “drive” om constant te ontwikkelen. Daarom hebben we op ons kantoor een unieke beleving gecreëerd, het “Felloo Experience Centre” Hierin laten we je alle nieuwe ontwikkelingen zien die voor jouw interessant zijn. Geen glazen bol maar een blik op de toekomst met direct toepasbare ICT-oplossingen.

We nodigen je graag uit om ons Experience Centre te ervaren.

Waar staat Felloo voor?

Felloo is jouw externe “ICT-collega”, je vraagbaak die altijd voor je klaar staat.  Onze medewerkers denken dagelijks na over hoe we jou of jouw bedrijf nóg beter kunnen laten functioneren. Wij maken van complexe vraagstukken begrijpelijke bedrijfsoplossingen. Felloo is wars van ingewikkelde ICT-taal, we zijn benaderbaar, duidelijk en altijd bereikbaar!

Waarom zijn we succesvol?

Groei is leuk maar voor Felloo is groei geen doel op zich. Maar door onze uniek werkwijze weten veel bedrijven ons makkelijk te vinden. Sinds onze oprichting in 2011 uit een joint venture hebben we samen al veel successen kunnen vieren:

Na onze oprichting in 2011 zijn wij gegroeid naar nu 55 personeelsleden ook heeft Felloo in 2015, 2016, 2017, 2018 de FD Gazellen award gewonnen met daarnaast o.a. een nominatie van de Deloitte fast 50, Sprout challenge top 50 enz. Felloo behoort al jaren tot een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Onze groei komt voort uit onze visie en het succesvol ondersteunen van onze klanten middels allerlei talenten op onze afdeling techniek of het nu onze helpdesk is of de uitrol van IT werkplekken cq het installeren van telefonie platformen Felloo heeft de kennis in huis.

Download hier de algemene voorwaarden van Felloo B.V.

Download hier de algemene voorwaarden van Felloo Dental B.V.