Het ICT bedrijf voor betrouwbare kantoorautomatisering in de regio Enschede.

Zoekt u een onafhankelijk service bedrijf in ICT infrastructuur oplossingen in regio Enschede? ICT Bedrijf Felloo loopt al enkele jaren voorop als het gaat om ICT infrastructuur. Vanuit ons kantoor faciliteren wij professionele, betrouwbare ICT dienstverlening voor partners door het gehele land, van Enschede tot Amsterdam. Wij zijn een probleemoplossende organisatie, wij weten dat IT voor je moet werken en niet tegen je. Dit doen we door een totaaloplossing aan te bieden waar we alle systemen met elkaar laten samenwerken. Van cloud telefonie tot de moderne werkplek en van een betrouwbare internetverbinding met een sterke beveiliging tot moderne printingsystemen.

Maak kennis met de cloud in het ICT Experience Center.

Wij geloven dat we bedrijven en organisaties beter maken. Door onze kennis over ICT, Cloud & Communicatieproducten te delen en samen met onze partners software & ICT oplossingen aanbieden die bedrijven en organisaties direct versterken. Op dit moment is er een sterke digitale transformatie gaande in de bedrijfswereld. Dit zorgt voor veel nieuwe uitdagingen. Medewerkers die thuis (willen) werken, organisaties die een efficiëntere bedrijfsvoering ambiëren of de noodzaak om wendbaar en schaalbaar te zijn dan wel blijven. Ons doel is sinds onze oprichting in 2011 niet veranderd; bedrijven organisaties bewust maken van het scala aan kansen die ICT & Cloud bieden. Benieuwd hoe wij jouw organisatie beter kunnen maken? Daag ons uit en bezoek ons experience center!

De Felloo experience is een hand-on sessie over de ins en outs van de wereld van Microsoft 365 en de daarbijhorende applicaties; Office, Sharepoint, Team en Skype for Business. Wij dagen organisaties uit om samen aan de slag te gaan op je eigen devices, om zo te ervaren hoe innovatie leidt tot beter teamwork en verhoogde productiviteit. Samen werken is samen communiceren, we bespreken bestaande issues en behandelen deze met nieuwe technieken zodat we sterker de toekomst tegemoet gaan.

Vanuit Enschede ben je in een half uur in ons experience center in Almelo.